ИНВЕСТИРАЈТЕ У КУЧЕВО   

Invest in Kučevo Investieren Sie in Kučevo Investissez à Kučevo Investi in Kučevo Investește în Kučevo ПРЕЗЕНТАЦИЈА ПОТЕНЦИЈАЛА ЗА ИНВЕСТИРАЊЕ У КУЧЕВО

ИНФОРМАТОР О БУЏЕТУ    
Имејл за веб-администратора званичне веб-презентације је: kucevacke.novine@gmail.com


ВЕБ-СТРАНИЦА "COVID-19" НА САЈТУ ОПШТИНЕ КУЧЕВО НАМЕЊЕНА КОРОНАВИРУСУ

ВЕСТИ >>

Поштовани суграђани, поводом пандемије и епидемије изазване вирусом корона "COVID-19" (КОВИД-19), Влада Републике Србије, њена министарства и локална самоуправа (Општина Кучево, Кризни штаб општине Кучево, Дом здравља Кучево, Центар за социјални рад за општину Кучево са Установом за одрасле и старије "Кучево" Кучево...) у складу са тиме доносе низ мера која се односе на спречавање ширења, сузбијање и смањење ризика од заразне болести COVID-19 изазване вирусом SARS-CoV-2 и дају низ саопштења/обавештења ради информисања грађана. Како бисмо Вам олакшали, направили смо посебну веб-страницу на сајту Општине Кучево под називом "COVID-19" путем које се можете на једном месту информисати о актуелним мерама, упутствима, упозорењима, контактима, обавештењима, саопштењима, вестима, прилозима, линковима, извештајима о стању заражених/умрлих/тестираних, и још много тога везано за актуелну ситуацију проузроковану коронавирусом "COVID-19". Страница "COVID-19" се налази у главном (почетном) менију сајта Општине Кучево (http://www.kucevo.rs/) (за сада одмах до "ВЕСТИ"), а можете је отворити и путем веб-адресе, тј. линка: http://www.kucevo.rs/covid-19.php, или кликом на банер:

 

Потребна је апсолутна дисциплина сваког од нас појединачно. Надамо се да ће сви поштовати мере које се доносе, а превасходно: ношење заштитне маске, држање растојања од друге особе од најмање метар и по до два (држање дистанце), редовно прање (дезинфекција) руку, и да се не окупљамо. Ако свако од нас носи маске, одговорно се понаша, држи дистанцу, на тај начин штитићемо и себе и људе око себе.

 

Будимо одговорни!


Nazad

 (c) Copyright 2000 - 2010 StanCo IST , IST Grupa. Sva prava zadrzana. , RS Domeni