У КУЧЕВУ ЧЕТИРИ ИЗБОРНЕ ЛИСТЕ, А У СРБИЈИ ДВАДЕСЕТ И ЈЕДНА

Posted by Kučevo (administrator) on 12-06-2020
еБилтен активности 2020 >>

 

Изборна комисија јединице локалне самоуправе – Општине Кучево прогласила је укупно четири изборне листе за локалне изборе у Кучеву који ће бити одржани у недељу, 21. јуна 2020. године. Проглашене су следеће изборне листе:

 

1) Изборна листа број 1: 

АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ – ЗА НАШУ ДЕЦУ

 

2) Изборна листа број 2: 

ИВИЦА ДАЧИЋ – "Социјалистичка партија Србије (СПС)"

 

3) Изборна листа број 3: 

ЗАЈЕДНО ЗА ПРОМЕНЕ КОАЛИЦИЈА ЈЕДИНСТВЕНА СРБИЈА – ВЛАШКА НАРОДНА СТРАНКА

 

4) Изборна листа број 4: 

ВЛАШКА СТРАНКА МОСТ

 


Збирну изборну листу кандидата за одборнике Скупштине општине Кучево можете погледати ОВДЕ.


Проверу уписа у „Јединствени бирачки списак можете извршити преко линка (веб-адресе): https://upit.birackispisak.gov.rs/.


Изборне листе за локалне изборе 21. јуна 2020. године на територији Браничевског управног округа (Пожаревац, Костолац, Жабари, Мало Црниће, Петровац на Млави, Кучево, Голубац, Велико Градиште) можете погледати на овом линку (веб-адреси): http://www.ekucevo.rs/?p=34008.


Изборне листе за парламентарне изборе 21. јуна, које је РИК прогласио, можете видети (и) на овом линку (веб-адресе сајта Владе Републике Србије): https://www.srbija.gov.rs/vest/471356/rik-proglasila-izborne-liste-za-parlamentarne-izbore-21-juna.php


 

РИК прогласиО изборне листе за парламентарне изборе 21. јуна

 

Београд, 10. јун 2020. године, среда

Републичка изборна комисија прогласила је данас двадесет и једну листу странака и коалиција за парламентарне изборе у Србији, који ће бити одржани у недељу, 21. јуна.

Странке ће место на гласачком листићу добити према редоследу по којем су њихове изборне листе потврђене.

Прва на гласачком листићу је листа "Александар Вучић–За нашу децу".

Под редним бројем 2 је листа "Ивица Дачић–СПС–ЈС–Драган Марковић Палма", а затим следе "Др Војислав Шешељ– Српска радикална странка", "Савез војвођанских Мађара– Иштван Пастор" и "Александар Шапић–Победа за Србију".

За њима ће пред бирачима бити листе "За Краљевину Србију– Жика Гојковић", "Уједињена демократска Србија", "Академик Муамер Зукорлић–Само право–Странка правде и помирења– Демократска партија Македонаца" и "Метла 2020".

Десети на гласачком листићу наћи ће се "Милан Стаматовић– Здраво до победе–Драган Јовановић–Боља Србија–Здрава Србија", затим следи "СДА Санџака–др Сулејман Угљанин", "Милица Ђурђевић Стаменковски–Српска странка Заветници".

Следе листе "Народни блок–Велимир Илић–генерал Момир Стојановић", "Сергеј Трифуновић–Покрет слободних грађана", "Суверенисти", "Албанска демократска алтернатива–Уједињена долина", "Група грађана:1 од 5 милиона", "Нек маске падну–Зелена странка–Нова странка", "Чедомир Јовановић–Коалиција за мир", "Руска странка– Слободан Николић" и "Покрет Левијатан–Живим за Србију".

Листа "Социјализам једини излаз–НКПЈ–СКОЈ" неће се наћи на гласачком листићу јер у законском року није исправила више недостатака.

Парламентарни, покрајински и локални избори биће одржани 21. јуна, када ће бирачима бити омогућено да гласају на 8.386 бирачких места.

Бирачко право у Србији тада ће моћи да искористи 6.583.665 грађана.

избор: https://www.srbija.gov.rs/vest/471356/rik-proglasila-izborne-liste-za-parlamentarne-izbore-21-juna.php

Last changed: 25-07-2020 at 19:32

Back

 


Због великог интересовања наших суграђана, као и шире јавности, а због већих предности дигиталне објаве у односу на штампану објаву (лако и брзо претраживање, актуелна објава у реалном и у било ком времену, неограничена објава у тексту и сликама, већа доступност и видљивост, могућност исправке и ажурирања, остваривање принципа економичности и ефикасности, и слично), штампано издање билтена "Кучевачке новине" (основано децембра 2011. године) је од 2019. године престало са радом и убудуће реализоване (и остале) активности од тог времена објављујемо електронским (дигиталним) путем на веб-страници "еБилтен активности" која се налази на веб-презентацији (веб-стајту) Општине Кучево www.kucevo.rs у оквиру менија "КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР".
"Кучевачки информатор" је шири појам (ширег спектра) који обухвата више веб-страница са различитим информацијама које могу користити грађанима и широј јавности, као што су: презентација општине (са и без слика), подаци о насељима, месним заједницама, месним канцеларијама, катастарским општинама, црквама и црквеним општинама, броју становника, манифестацијама, школама и предшколским установама, удружењима и савезима грађана, историји, природним ресурсима, потенцијалима, географском положају општине, туристички потенцијали, отворени подаци, видео галерија, корисни линкови (веб-странице и веб-сајтови), и тако даље.


Поштовани суграђани, хвала на указаном поверењу. Ту смо због Вас - ВАШ "КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР" и "еБилтен активности".

Контакт имејл "Кучевачког информатора" и "еБилтена активности" (као и "Кучевачких новина") је: kucevacke.novine@gmail.com


Контакт мејл приређивача и администратора веб "Кучевачког информатора", веб "еБилтена активности", као и штампаног билтена "Кучевачких новина": kucevacke.novine@gmail.com

Билтен за информисање грађана општине Кучево "Кучевачке новине". Основан и прво издање: децембар 2011. године. Задње издање: број 30, децембар 2018. године.


 (c) Copyright 2000 - 2010 StanCo IST , IST Grupa. Sva prava zadrzana. , RS Domeni