У КУЧЕВУ АСФАЛТИРАНA И ТРЕЋА УЛИЦА

Posted by Kučevo (administrator) on 21-08-2020
еБилтен активности 2020 >>

 

  • Кучево, 21. август 2020. године, петак

 

Дана 12.08.2020. године почела је реализација уговора о извођењу радова на реконструкцији саобраћајница до туристичких и археолошких локалитета у општини Кучево.

Радове финансира Министарство привреде Републике Србије, док локална саомуправа покрива ПДВ.

Радове изводи Предузеће за путеве „Пожаревац“ ДОО, Пожаревац.

Уговорена вредност радова је око 71 милион динара, а рок за извођење радова је 60 календарских дана.

Уговором су предвиђени радови на пресвлачењу асфалтом четири улице у Кучеву.

Данас, 21.08.2020. године, асфалтирана је улица:

       Трг Вељка Дугошевића у дужини од 70 метара.

До сада су асфалтиране још две улице:

       Улица Велимира Дамњановића у дужини од 1460 метара (завршена: 17.08.2020), и

       Косовска улица у дужини од 250 метара (завршена: 20.08.2020).

Остала је још да се асфалтира улица:

       Ослобођења у дужини од 400 метара.

 

Осим пресвлачења ових улица, ради се и реконструкција пута према видиковцу на Јеленој стени у дужини од 970 метара, реконструкција улице у Волуји у засеоку Кључ у дужини од 600 метара и реконструкција пута Раденка–Кривача у дужини од 1500 метара чиме ће се општине Кучево и Голубац спојити у потпуности асфалтним путем из правца Раденке.

 

Такође, ради се и комплетна реконструкција пута Турија – Ракова Бара – Тумане (Кривача) у три фазе. У овој првој започетој фази ради се у дужини од 2 километра (од центра Ракове Баре па навише ка Туману).

 

Пројектом који финансира Министарство, уз подршку локалне самоуправе, дакле, обухваћено је: 1) асфалтирање четири улице у градском насељу Кучево (улице: Велимира Дамњановића, Косовска, Трг Вељка Дугошевића и Ослобођења), 2) асфалтирање једне улице (пута) у Волуји, 3) асфалтирање пута у Кучеву према видиковцу на Јеленој стени (засеок Бајнатовац), 4) и асфалтирање последње деонице пута Раденка (општина Кучево) – Кривача (општина Голубац).

Last changed: 17-12-2020 at 10:21

Back

 


Због великог интересовања наших суграђана, као и шире јавности, а због већих предности дигиталне објаве у односу на штампану објаву (лако и брзо претраживање, актуелна објава у реалном и у било ком времену, неограничена објава у тексту и сликама, већа доступност и видљивост, могућност исправке и ажурирања, остваривање принципа економичности и ефикасности, и слично), штампано издање билтена "Кучевачке новине" (основано децембра 2011. године) је од 2019. године престало са радом и убудуће реализоване (и остале) активности од тог времена објављујемо електронским (дигиталним) путем на веб-страници "еБилтен активности" која се налази на веб-презентацији (веб-стајту) Општине Кучево www.kucevo.rs у оквиру менија "КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР".
"Кучевачки информатор" је шири појам (ширег спектра) који обухвата више веб-страница са различитим информацијама које могу користити грађанима и широј јавности, као што су: презентација општине (са и без слика), подаци о насељима, месним заједницама, месним канцеларијама, катастарским општинама, црквама и црквеним општинама, броју становника, манифестацијама, школама и предшколским установама, удружењима и савезима грађана, историји, природним ресурсима, потенцијалима, географском положају општине, туристички потенцијали, отворени подаци, видео галерија, корисни линкови (веб-странице и веб-сајтови), и тако даље.


Поштовани суграђани, хвала на указаном поверењу. Ту смо због Вас - ВАШ "КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР" и "еБилтен активности".

Контакт имејл "Кучевачког информатора" и "еБилтена активности" (као и "Кучевачких новина") је: kucevacke.novine@gmail.com


Контакт мејл приређивача и администратора веб "Кучевачког информатора", веб "еБилтена активности", као и штампаног билтена "Кучевачких новина": kucevacke.novine@gmail.com

Билтен за информисање грађана општине Кучево "Кучевачке новине". Основан и прво издање: децембар 2011. године. Задње издање: број 30, децембар 2018. године.


 (c) Copyright 2000 - 2010 StanCo IST , IST Grupa. Sva prava zadrzana. , RS Domeni