СВЕЧАНО ОБЕЛЕЖЕН ДАН ОПШТИНЕ КУЧЕВО 08.07.2019.

Posted by Kučevo (administrator) on 24-07-2019
КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР >>

Поводом Дана општине, 08. јула 2019. године, у Великој сали Центра за културу одржана је Свечана седница Скупштине општине. Седници је, сем одборника, функционера локалне самоуправе и грађана општине, присуствовало много гостију на челу са начелником Браничевског управног округа Александром Ђокићем. Седница је отпочела химном „Боже правде“ коју су отпевали ученици основне школе из Кучева, а потом је приказан промотивни филм о томе шта је урађно у протеклих годину дана. Након тога, пригодним говорима присутнима су се обратили председница Скупштине општине Кучево Мица Лукић Раденковић и председник Општине Кучево Владимир Стојановић. Након тога, најзаслужнијим у различитим областима друштвеног живота заједнице додељене су захвалнице и плакете које су уручили председница Скупштине општине Кучево и председник Општине Кучево. После уручења награда уследио је културно-уметнички програм у коме су наступили чланови КУД-ва из Нереснице, женски хор основне школе из Волује, Фолклорни ансамбл Центра за културу „Вељко Дугошевић“ Кучево, хор основне школе из Кучева, професорка музике Данијела Предић, рецитатор Илија Базић и вокална солисткиња Мануеала Бумбешевић. 

Одлуком, додељена су општинска признања у општини Кучево, као посебан вид друштвеног признања, за постигнуте резултате и достигнућа у свим областима стварања и рада од значаја за општину Кучево.

Додељене су плакете:

 1. Начелнику Браничевског управног округа – Александру Ђокићу, за допринос у развоју општине Кучево;
 2. Центру за културу „Вељко Дугошевић“ из Кучева – за допринос у развоју културе;
 3. Туристичкој организацији „Кучево“ Кучево – за допринос у развоју туризма;
 4. Тамари Новаковић из Кучева – за допринос у афирмацији Хомољских мотива;
 5. Данијелу Јовановићу из Мустапића – за допринос у развоју ратарства;
 6. Траиловић Станку из Церемошње – за допринос у развоју сточарства;
 7. Стонотениском клубу „Зеленик“ – за успех у спорту;
 8. Џудо клубу „Кучево“ – за успех у спорту;
 9. Александри Николић – ђаку генерације ОШ „Слободан Јовић“ Волуја;
 10. Базић Илији – ђаку генерације ОШ „Угрин Бранковић“ Кучево;
 11. Јовану Павловићу – ђаку генерације ОШ „Вељко Дугошевић“ Турија;
 12. Јелени Ковачевић – ђаку генерације ОШ „Милутин Миланковић“ Раброво;
 13. Удружењу власника шума „Шуме Хомоља“ – за допринос у развоју општине Кучево.

Додељене су захвалнице:

 1. Месној заједници Кучајна – за организацију у раду и постигнуте резултате;
 2. „Буги промет“ д. о. о. Дубока – за допринос у развоју приватног предузетништва;
 3. Марковић Гроздани из Кучева – за ангажовање на остваривању хуманитарних циљева Црвеног крста;
 4. Полицијском службенику Николи Мишићу из Кучева – за одговорно и самопрегорно обављање своје дужности;
 5. Др вет. мед. Жељку Јовановићу из Каоне – за очување и омасовљење сточног фонда општине Кучево;
 6. Александру Милошевићу из Мустапића – за допринос у развоју инфраструктуре;
 7. Илији Ковачеву из Раброва, ученик Пожаревачке гимназије – за освојено прво место на републичком такмичењу Књижевна олимпијада;
 8. Анастасији Милошевић из Раброва, ученица средње школе „Милоје Васић“ из Великог Градишта – за освојено друго место на републичком такмичењу Књижевна олимпијада;
 9. Катарини Станковићу из Кучева, играчу РК „Кучево“, члану омладинске репрезентације Србије за постигнуте резултате у спорту;
 10. Анастазији Стојковићу из Кучева – за остварене изузетне резултате на спортском такмичењу у џудоу.

 

 

Last changed: 24-07-2019 at 11:42

Back

Билтен за информисање грађана општине Кучево "Кучевачке новине" је једини локални штампани информатор на територији општине Кучево. Основан је и постоји од децембра 2011. године.

Због великог интересовања наших суграђана, али и шире јавности, локална самоуправа ће поједине активности, дешавања, инфо и обавештења (прилоге) објављивати убудуће и путем сајта Општине Кучево (kucevo.rs) у менију "КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР", а поједине видео прилоге у подменију "ВИДЕО ГАЛЕРИЈА".

Контакт особа: уредник / приређивач, дизајн, прелом, графичка обрада, припрема, администратор, медијски сарадник... - ДАНЧЕ.

Мејл на који нам можете писати и слати материјал је: kucevacke.novine@gmail.com

Информатор и билтен по Вашој мери. Поштовани суграђани, хвала Вам на указаном поверењу. Ту смо због Вас - Ваш "КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР" и "КУЧЕВАЧКЕ НОВИНЕ".

Билтен за информисање грађана општине Кучево "Кучевачке новине" је једини локални штампани информатор на територији општине Кучево. Основан је и постоји од децембра 2011. године.

Због великог интересовања наших суграђана, али и шире јавности, поједине активности, дешавања, инфо и обавештења (прилоге) објављиваћемо убудуће и путем сајта Општине Кучево (kucevo.rs) у посебно за то креираном менију "КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР", а поједине видео презентације у подменију "ВИДЕО ГАЛЕРИЈА".

Контакт особа "Кучевачких новина" и "Кучевачког информатора": уредник, приређивач, дизајн, прелом, графичка обрада, администратор, медијски сарадник... - ДАНЧЕ.

Мејл на који нам можете писати, предлагати и слати материјал је: kucevacke.novine@gmail.com

Поштовани суграђани, хвала Вам на указаном поверењу. Ту смо због Вас - ВАШЕ "КУЧЕВАЧКЕ НОВИНЕ" и "КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР".


 (c) Copyright 2000 - 2010 StanCo IST , IST Grupa. Sva prava zadrzana. , RS Domeni