Контакт уредника, приређивача (дизајн, прелом, табеле, текст, фото) и веб-администратора интернет (веб) еБилтена активности је: kucevacke.novine@gmail.com (Д).

Контакт уредника и приређивача еБилтена активности 2019 је: kucevacke.novine@gmail.com (Д).

Контакт мејл уредника, приређивача (дизајн, прелом, табеле, текст, фото) и веб-администратора интернет (веб) КУЧЕВАЧКОГ ИНФОРМАТОРА је: kucevacke.novine@gmail.com (Д).

Контакт уредника, приређивача (дизајн, прелом, табеле, текст, фото) штампаног Билтна за информисање грађана општине Кучево КУЧЕВАЧКЕ НОВИНЕ је: kucevacke.novine@gmail.com (Д).

Билтен за информисање грађана општине Кучево КУЧЕВАЧКЕ НОВИНЕ је основан децембра 2011. Прво издање је изашло у децембру 2011, а последње (број 30) у децембру 2018. Контакт мејл уредника и приређивача је: kucevacke.novine@gmail.com (Д).уредник и приређивач: kucevacke.novine@gmail.com (Д)


 

СВЕЧАНО ОБЕЛЕЖЕН ДАН ОПШТИНЕ КУЧЕВО 08.07.2019.

Posted by Kučevo (administrator) on 24.07.2019
еБилтен активности 2019 >>

Поводом Дана општине, 08. јула 2019. године, у Великој сали Центра за културу одржана је Свечана седница Скупштине општине. Седници је, сем одборника, функционера локалне самоуправе и грађана општине, присуствовало много гостију на челу са начелником Браничевског управног округа Александром Ђокићем. Седница је отпочела химном „Боже правде“ коју су отпевали ученици основне школе из Кучева, а потом је приказан промотивни филм о томе шта је урађно у протеклих годину дана. Након тога, пригодним говорима присутнима су се обратили председница Скупштине општине Кучево Мица Лукић Раденковић и председник Општине Кучево Владимир Стојановић. Након тога, најзаслужнијим у различитим областима друштвеног живота заједнице додељене су захвалнице и плакете које су уручили председница Скупштине општине Кучево и председник Општине Кучево. После уручења награда уследио је културно-уметнички програм у коме су наступили чланови КУД-ва из Нереснице, женски хор основне школе из Волује, Фолклорни ансамбл Центра за културу „Вељко Дугошевић“ Кучево, хор основне школе из Кучева, професорка музике Данијела Предић, рецитатор Илија Базић и вокална солисткиња Мануеала Бумбешевић. 

Одлуком, додељена су општинска признања у општини Кучево, као посебан вид друштвеног признања, за постигнуте резултате и достигнућа у свим областима стварања и рада од значаја за општину Кучево.

Додељене су плакете:

 1. Начелнику Браничевског управног округа – Александру Ђокићу, за допринос у развоју општине Кучево;
 2. Центру за културу „Вељко Дугошевић“ из Кучева – за допринос у развоју културе;
 3. Туристичкој организацији „Кучево“ Кучево – за допринос у развоју туризма;
 4. Тамари Новаковић из Кучева – за допринос у афирмацији Хомољских мотива;
 5. Данијелу Јовановићу из Мустапића – за допринос у развоју ратарства;
 6. Траиловић Станку из Церемошње – за допринос у развоју сточарства;
 7. Стонотениском клубу „Зеленик“ – за успех у спорту;
 8. Џудо клубу „Кучево“ – за успех у спорту;
 9. Александри Николић – ђаку генерације ОШ „Слободан Јовић“ Волуја;
 10. Базић Илији – ђаку генерације ОШ „Угрин Бранковић“ Кучево;
 11. Јовану Павловићу – ђаку генерације ОШ „Вељко Дугошевић“ Турија;
 12. Јелени Ковачевић – ђаку генерације ОШ „Милутин Миланковић“ Раброво;
 13. Удружењу власника шума „Шуме Хомоља“ – за допринос у развоју општине Кучево.

Додељене су захвалнице:

 1. Месној заједници Кучајна – за организацију у раду и постигнуте резултате;
 2. „Буги промет“ д. о. о. Дубока – за допринос у развоју приватног предузетништва;
 3. Марковић Гроздани из Кучева – за ангажовање на остваривању хуманитарних циљева Црвеног крста;
 4. Полицијском службенику Николи Мишићу из Кучева – за одговорно и самопрегорно обављање своје дужности;
 5. Др вет. мед. Жељку Јовановићу из Каоне – за очување и омасовљење сточног фонда општине Кучево;
 6. Александру Милошевићу из Мустапића – за допринос у развоју инфраструктуре;
 7. Илији Ковачеву из Раброва, ученик Пожаревачке гимназије – за освојено прво место на републичком такмичењу Књижевна олимпијада;
 8. Анастасији Милошевић из Раброва, ученица средње школе „Милоје Васић“ из Великог Градишта – за освојено друго место на републичком такмичењу Књижевна олимпијада;
 9. Катарини Станковићу из Кучева, играчу РК „Кучево“, члану омладинске репрезентације Србије за постигнуте резултате у спорту;
 10. Анастазији Стојковићу из Кучева – за остварене изузетне резултате на спортском такмичењу у џудоу.

 

 

Last changed: 24.07.2019 at 12:42

Back

КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР је скуп веб-страница званичне веб-презентације Општине Кучево на којој се приказују различите информације, подаци и чланци (кроз текст, слике, табеле, графиконе) везано за општину Кучево који могу користити грађанима и широј јавности, као што су: еБилтен активности, презентација општине (са и без слика), подаци о насељима, месним заједницама, месним канцеларијама, катастарским општинама, црквама и црквеним општинама, броју становника, манифестацијама, школама и предшколским установама, удружењима и савезима грађана, историји, туристичким потенцијалима и потенцијалима за инвестирање, отвореним подацима, путевима, општинама, градовима, градским општинама, градским насељима, управним окрузима и статистичким регионима Републике Србије, а ту су и видео галерија, корисни линкови, карте, и тако даље.

Посебан сегмент веб КУЧЕВАЧКОГ ИНФОРМАТОРА је вебеБилтен активности на чијој се веб-страници објављују садржаји (прилози) везани за активности (најчешће капиталне, али и друге активности) које се реализују и које су реализоване првенствено од стране локалне самоуправе.

Билтен за информисање грађана општине Кучево Кучевачке новинеје у свом периоду (од 2011. до 2018. године) био једини локални штампани информативни лист општине Кучево. Основан је и постоји од децембра 2011. године (када је изашао први број) до децембра 2018. године (када је изашао последњи број, број 30). Укупно је у свом периоду издавања изашло, дакле, 30 бројева.

Због великог интересеовања наших суграђана, а и шире јавности, Билтен за информисање грађана општине Кучево Кучевачке новине је од јануара 2019. године престао да са приређује (издаје, штампа) и убудуће се активности од тог времена објављују електронским путем (дигитално, преко интернета, веба) на веб-страници еБилтен активности” на званичној веб-презентацији Општине Кучево (http://www.kucevo.rs/) у делу КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР.

Иницијатор, оснивач, уредник и приређивач издања Кучевачких новина” је био медијски сарадник: kucevacke.novine@gmail.com (Д).

Хвала на указаном поверењу. Ту смо због Вас Ваш КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР, еБилтен активности”, Кучевачке новине и Општина Кучево.

 


Уредник и приређивач Кучевачког информатора и еБилтена активности: медијски сарадник и веб-администратор kucevacke.novine@gmail.com (Д)
Прилоге припрема (текст, фото, табеле, графиконе, дизајн, прелом, обраде), уређује и објављује: kucevacke.novine@gmail.com (Д)
КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР и еБилтен активности постоје од 2019. године (Д); Редизајн веб-странице: 05.04.2022. године (Д)


 (c) Copyright 2000 - 2010 StanCo IST , IST Grupa. Sva prava zadrzana. , RS Domeni