СВЕЧАНО ОБЕЛЕЖЕН ДАН ОПШТИНЕ КУЧЕВО 08.07.2019.

Posted by Kučevo (administrator) on 24-07-2019
еБилтен активности 2019 >>

Поводом Дана општине, 08. јула 2019. године, у Великој сали Центра за културу одржана је Свечана седница Скупштине општине. Седници је, сем одборника, функционера локалне самоуправе и грађана општине, присуствовало много гостију на челу са начелником Браничевског управног округа Александром Ђокићем. Седница је отпочела химном „Боже правде“ коју су отпевали ученици основне школе из Кучева, а потом је приказан промотивни филм о томе шта је урађно у протеклих годину дана. Након тога, пригодним говорима присутнима су се обратили председница Скупштине општине Кучево Мица Лукић Раденковић и председник Општине Кучево Владимир Стојановић. Након тога, најзаслужнијим у различитим областима друштвеног живота заједнице додељене су захвалнице и плакете које су уручили председница Скупштине општине Кучево и председник Општине Кучево. После уручења награда уследио је културно-уметнички програм у коме су наступили чланови КУД-ва из Нереснице, женски хор основне школе из Волује, Фолклорни ансамбл Центра за културу „Вељко Дугошевић“ Кучево, хор основне школе из Кучева, професорка музике Данијела Предић, рецитатор Илија Базић и вокална солисткиња Мануеала Бумбешевић. 

Одлуком, додељена су општинска признања у општини Кучево, као посебан вид друштвеног признања, за постигнуте резултате и достигнућа у свим областима стварања и рада од значаја за општину Кучево.

Додељене су плакете:

 1. Начелнику Браничевског управног округа – Александру Ђокићу, за допринос у развоју општине Кучево;
 2. Центру за културу „Вељко Дугошевић“ из Кучева – за допринос у развоју културе;
 3. Туристичкој организацији „Кучево“ Кучево – за допринос у развоју туризма;
 4. Тамари Новаковић из Кучева – за допринос у афирмацији Хомољских мотива;
 5. Данијелу Јовановићу из Мустапића – за допринос у развоју ратарства;
 6. Траиловић Станку из Церемошње – за допринос у развоју сточарства;
 7. Стонотениском клубу „Зеленик“ – за успех у спорту;
 8. Џудо клубу „Кучево“ – за успех у спорту;
 9. Александри Николић – ђаку генерације ОШ „Слободан Јовић“ Волуја;
 10. Базић Илији – ђаку генерације ОШ „Угрин Бранковић“ Кучево;
 11. Јовану Павловићу – ђаку генерације ОШ „Вељко Дугошевић“ Турија;
 12. Јелени Ковачевић – ђаку генерације ОШ „Милутин Миланковић“ Раброво;
 13. Удружењу власника шума „Шуме Хомоља“ – за допринос у развоју општине Кучево.

Додељене су захвалнице:

 1. Месној заједници Кучајна – за организацију у раду и постигнуте резултате;
 2. „Буги промет“ д. о. о. Дубока – за допринос у развоју приватног предузетништва;
 3. Марковић Гроздани из Кучева – за ангажовање на остваривању хуманитарних циљева Црвеног крста;
 4. Полицијском службенику Николи Мишићу из Кучева – за одговорно и самопрегорно обављање своје дужности;
 5. Др вет. мед. Жељку Јовановићу из Каоне – за очување и омасовљење сточног фонда општине Кучево;
 6. Александру Милошевићу из Мустапића – за допринос у развоју инфраструктуре;
 7. Илији Ковачеву из Раброва, ученик Пожаревачке гимназије – за освојено прво место на републичком такмичењу Књижевна олимпијада;
 8. Анастасији Милошевић из Раброва, ученица средње школе „Милоје Васић“ из Великог Градишта – за освојено друго место на републичком такмичењу Књижевна олимпијада;
 9. Катарини Станковићу из Кучева, играчу РК „Кучево“, члану омладинске репрезентације Србије за постигнуте резултате у спорту;
 10. Анастазији Стојковићу из Кучева – за остварене изузетне резултате на спортском такмичењу у џудоу.

 

 

Last changed: 24-07-2019 at 11:42

Back

Билтен за информисање грађана општине Кучево "Кучевачке новине" је једини локални штампани информатор на територији општине Кучево. Основан је и постоји од децембра 2011. године.

Због великог интересовања наших суграђана, али и шире јавности, локална самоуправа ће поједине активности, дешавања, инфо и обавештења (прилоге) објављивати убудуће и путем сајта Општине Кучево (kucevo.rs) у менију "КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР", а поједине видео прилоге у подменију "ВИДЕО ГАЛЕРИЈА".

Мејл на који нам можете писати и слати материјал је: kucevacke.novine@gmail.com

Информатор и билтен по Вашој мери. Поштовани суграђани, хвала Вам на указаном поверењу. Ту смо због Вас - Ваш "КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР" и "КУЧЕВАЧКЕ НОВИНЕ".

Билтен за информисање грађана општине Кучево "Кучевачке новине" је једини локални штампани информатор на територији општине Кучево. Основан је (прво издање) децембра 2011. године.

Због великог интересовања наших суграђана и шире јавности за реализоване и планиране активности локалне самоуправе, као и због већих предности дигиталне објаве у односу на штампану објаву, убудуће поједине реализоване и планиране активности, обавештења, дешавања, информације, анализе, видео прилоге и друге занимљиве текстуалне и сликовне податке и информације објављиваћемо (и) путем сајта Општине Кучево (kucevo.rs) на посебно за то креираној страници "КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР" и "еБилтен активности" (електронски билтен активности).

Контакт мејл "Кучевачког информатора" и "еБилтена активности" (као и "Кучевачких новина"): kucevacke.novine@gmail.com

Поштовани суграђани, хвала на указаном поверењу. Ту смо због Вас - ВАШЕ "КУЧЕВАЧКЕ НОВИНЕ" и сада "КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР" и "еБилтен активности".

".


 (c) Copyright 2000 - 2010 StanCo IST , IST Grupa. Sva prava zadrzana. , RS Domeni