ОПШТИНА КУЧЕВОСветог Саве 76 12240 Кучево012/852-141, 012/852-142 РАДНО ВРЕМЕ


 

СРЕЋНУ НОВУ 2022. ГОДИНУ ЖЕЛИ ВАМ ВАШ ВЕБ-АДМИНИСТРАТОР

[Објавио: Општина Кучево (administrator) 01.01.2022]

[ ВЕСТИ ] >>

Поштовани суграђани,

Током 2019, 2020. и 2021. године доста смо урадили на редизајну и побољшању званичне вез-презентације Општине Кучево. Надамо се да се то види и да смо у томе успели.

Наш труд да веб-презентација (веб-сајт) буде што актуелнији, садржајнији, транспарентнији и визуелно пријемчивији се може још више остварити и уз вашу помоћ, зато Вас позивамо да нам у сваком тренутку пошаљете ваше виђење.

Како бисмо Вам олакшали да упутите Ваше идеје и примедбе, направили смо форму ПИТАЈ ВЕБ-АДМИНИСТРАТОРАˮ која се односи искључиво на Ваша питања за веб-администратора у вези званичне веб-презентације Општине Кучево (http://www.kucevo.rs/). Попуњавањем дате дигиталне веб-форме можете лако и брзо питати и предложити веб-администратору све што је везано само за званичну веб-презентацију (веб-сајт) Општинe Кучево, као на пример: шта је по Вама потребно ажурирати, додати, допунити, изменити, избрисати, увести... Дајте предлоге, сугестије, похвале...

Пронађимо заједно информације на званичној веб-презентацији Општине Кучево. Уколико нешто не можете пронаћи на веб-презентацији Општине Кучево, питајте нас путем дате форме, или преко мејла kucevacke.novine@gmail.com, да ми пронађемо то за Вас.

Уколико Вам је лакше, можете нам се обратити и на мејл kucevacke.novine@gmail.com у форми и са подацима које ви одредите.

Креирајмо заједно општинску (нашу) веб-презентацију.

Надамо се и у овој 2022. години успешном сарађивању.

 

Срећна свима, понаособ, нова 2022. година!

 

Свако добро,
веб-администратор званичне веб-презентације Општине Кучево (Д)


[ВРАТИ СЕ НАЗАД КЛИКОМ ОВДЕ]
Застава Републике Србије
ПРЕДСЕДНИК
ОПШТИНЕ КУЧЕВО
ДР ИВАН РАЈИЧИЋ       


 (c) Copyright 2000 - 2010 StanCo IST , IST Grupa. Sva prava zadrzana. , RS Domeni