РУКОВОДСТВО ОПШТИНЕ КУЧЕВО ОБИШЛО ВОЛУЈУ

Posted by Kučevo (administrator) on 21-02-2020
еБилтен активности 2020 >>

Како би се руководство Општине Кучево упознало са проблемима и потребама насеља Волуја и изнашло начина за подизање квалитета животних услова, Месна заједница Волуја је организовала њихов састанак са мештанима (физичким и правним лицима) где су изнети и сагледани проблеми дате месне заједнице и њених грађана и начин решавања истих.

На састанку су присуствовали највиши функционери локалне и месне самоуправе: председник Општине Кучево Владимир Стојановић, заменик председника Општине Кучево Небојша Митровић, помоћник председника Општине Кучево Лале Вуковић, технички руководилац ЈКП „Кучево“ Кучево Славиша Маријоковић, члан Општинског већа Кучева Милош Петровић, одборница у Скупштини општине Кучево из Волује Соња Стојановић, одборник у Скупштини општине Кучево из Волује Бобан Грујић и чланови Савета Месне заједнице Волуја. Састанку су поред мештана присуствовали и представници Удружења воћара и повртара, ФК „Полета, Културно-уметничког друштва „Штуле“, Ловачка секција Волуја, Ловачко удружење „Јелен“, Риболовачко удружење „Златна рибица“.

 

Last changed: 17-12-2020 at 10:17

Back

 


Због великог интересовања наших суграђана, као и шире јавности, а због већих предности дигиталне објаве у односу на штампану објаву (лако и брзо претраживање, актуелна објава у реалном и у било ком времену, неограничена објава у тексту и сликама, већа доступност и видљивост, могућност исправке и ажурирања, остваривање принципа економичности и ефикасности, и слично), штампано издање билтена "Кучевачке новине" (основано децембра 2011. године) је од 2019. године престало са радом и убудуће реализоване (и остале) активности од тог времена објављујемо електронским (дигиталним) путем на веб-страници "еБилтен активности" која се налази на веб-презентацији (веб-стајту) Општине Кучево www.kucevo.rs у оквиру менија "КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР".
"Кучевачки информатор" је шири појам (ширег спектра) који обухвата више веб-страница са различитим информацијама које могу користити грађанима и широј јавности, као што су: презентација општине (са и без слика), подаци о насељима, месним заједницама, месним канцеларијама, катастарским општинама, црквама и црквеним општинама, броју становника, манифестацијама, школама и предшколским установама, удружењима и савезима грађана, историји, природним ресурсима, потенцијалима, географском положају општине, туристички потенцијали, отворени подаци, видео галерија, корисни линкови (веб-странице и веб-сајтови), и тако даље.


Поштовани суграђани, хвала на указаном поверењу. Ту смо због Вас - ВАШ "КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР" и "еБилтен активности".

Контакт имејл "Кучевачког информатора" и "еБилтена активности" (као и "Кучевачких новина") је: kucevacke.novine@gmail.com


Контакт мејл приређивача и администратора веб "Кучевачког информатора", веб "еБилтена активности", као и штампаног билтена "Кучевачких новина": kucevacke.novine@gmail.com

Билтен за информисање грађана општине Кучево "Кучевачке новине". Основан и прво издање: децембар 2011. године. Задње издање: број 30, децембар 2018. године.


 (c) Copyright 2000 - 2010 StanCo IST , IST Grupa. Sva prava zadrzana. , RS Domeni