РУКОВОДСТВО ОПШТИНЕ КУЧЕВО ОБИШЛО КРЕЧАНУ У КАОНИ

Posted by Kučevo (administrator) on 14-01-2020
еБилтен активности 2020 >>

Нову 2020. годину председник Општине Кучево Владимир Стојановић у пратњи са његовим замеником Небојшом Митровићем започео је обиласком кречане у Каони да би се упознао докле се стигло са радовима првенствено на изградњи нових кречних пећи.

Са досадашњим реализованим радовима упознали су их:

-       генерални директор компаније GANGYUAN CO. DOO Smederevo (производња креча и гипса) Zhang Yanming

-       менаџер за производњу креча Xing Xu Peng

-       директор канцеларије Charles Li Nan

-       директор Огранка Кучево Зоран Ђокић

-       представник компаније извођача радова

Градиће се савремено постројење за прераду ровне масе чији годишњи капацитет износи милион тона, нова трафо станица изузетне снаге, нова управна зграда и нове пећи капацитета 600 тона дневно које ће производити креч за потребе смедеревске железаре* (HBIS GROUP Serbia Iron & Steel d.o.o. u Smederevu – смедеревска железара, погон компаније HBIS GROUP Serbia Iron & Steel d.o.o. Beograd). Гасна станица је већ завршена.

Иначе, пројекат компаније GANGYUAN CO. DOO Smederevo (производња креча и гипса) на изградњи нових кречних пећи износи више од 20 милиона евра.

*Kompanija HBIS GROUP Serbia Iron & Steel d.o.o. Beograd, ex Železara Smederevo d.o.o.

 

Last changed: 04-09-2020 at 15:26

Back

 


Због великог интересовања наших суграђана, као и шире јавности, а због већих предности дигиталне објаве у односу на штампану објаву (лако и брзо претраживање, актуелна објава у реалном и у било ком времену, неограничена објава у тексту и сликама, већа доступност и видљивост, могућност исправке и ажурирања, остваривање принципа економичности и ефикасности, и слично), штампано издање билтена "Кучевачке новине" (основано децембра 2011. године) је од 2019. године престало са радом и убудуће реализоване (и остале) активности од тог времена објављујемо електронским (дигиталним) путем на веб-страници "еБилтен активности" која се налази на веб-презентацији (веб-стајту) Општине Кучево www.kucevo.rs у оквиру менија "КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР".
"Кучевачки информатор" је шири појам (ширег спектра) који обухвата више веб-страница са различитим информацијама које могу користити грађанима и широј јавности, као што су: презентација општине (са и без слика), подаци о насељима, месним заједницама, месним канцеларијама, катастарским општинама, црквама и црквеним општинама, броју становника, манифестацијама, школама и предшколским установама, удружењима и савезима грађана, историји, природним ресурсима, потенцијалима, географском положају општине, туристички потенцијали, отворени подаци, видео галерија, корисни линкови (веб-странице и веб-сајтови), и тако даље.


Поштовани суграђани, хвала на указаном поверењу. Ту смо због Вас - ВАШ "КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР" и "еБилтен активности".

Контакт имејл "Кучевачког информатора" и "еБилтена активности" (као и "Кучевачких новина") је: kucevacke.novine@gmail.com


Контакт мејл приређивача и администратора веб "Кучевачког информатора", веб "еБилтена активности", као и штампаног билтена "Кучевачких новина": kucevacke.novine@gmail.com

Билтен за информисање грађана општине Кучево "Кучевачке новине". Основан и прво издање: децембар 2011. године. Задње издање: број 30, децембар 2018. године.


 (c) Copyright 2000 - 2010 StanCo IST , IST Grupa. Sva prava zadrzana. , RS Domeni