РЕКОНСТРУКЦИЈА ПУТА ТУРИЈА – РАКОВА БАРА – ТУМАНЕ (ДАН: 26.07.2020)

Posted by Kučevo (administrator) on 26-07-2020
еБилтен активности 2020 >>
  • Ракова Бара, 26.07.2020. године, недеља

За неимаре на реконструкцији пута Турија Ракова Бара Тумане не постоје нерадни дани и недељом се ради.

Администратор и уредник "еБилтена активности" (ДМ) обишао је радове у овом недељном поподневу.

Да све тече по плану уверили смо се и на лицу места.

Вредни и расположени радници предузећа из Београда, који су ангажовани на појединим пословима ове деонице, и данас су на својим радним местима и они су нас укратко упознали са радовима.

Пут се детаљно реконструише и тренутно се ради на ошанчивању са израдом пропусних одвода на делу од излаза из Ракове Баре, па узбрдицом.

Како нема доброг пута без доброг одводњавања површинских вода, прво се кренуло са овим радовима. Тренутно је (по нашем запажању) изграђен и постављен један бетонски пропуст за одводњавање површинских вода, а увелико се ради и на наредним (у плану је више њих). Иначе, на овом делу пута није било до сада ниједног пропуста, те сама њихова изградња и постављање указује на решеност да се квалитетно ова деоница одради. Такође, видели смо да је поред пута урађено до сада и пар стотина (или више десетина) метара ошанчивања...

Реконструкција овог пута је започета 21. јула 2020. године, а сам пројекат финансира Влада Републике Србије. Пројекат се реализује по захтеву/обећању председника Републике Србије Александра Вучића.

Део који смо забележили на лицу места можете поштовани суграђани видети и путем колаж-слике коју смо за Вас припремили (припремио: веб-администратор и уредник веб "еБилтена активности" ДМ):

Слика: реконструкција државног пута II Б реда 376 Турија Ракова Бара Тумане 26. јулa 2020. године

Фото и колаж-слика: ДМ

 

Last changed: 03-09-2020 at 11:59

Back

 


Због великог интересовања наших суграђана, као и шире јавности, а због већих предности дигиталне објаве у односу на штампану објаву (лако и брзо претраживање, актуелна објава у реалном и у било ком времену, неограничена објава у тексту и сликама, већа доступност и видљивост, могућност исправке и ажурирања, остваривање принципа економичности и ефикасности, и слично), штампано издање билтена "Кучевачке новине" (основано децембра 2011. године) је од 2019. године престало са радом и убудуће реализоване (и остале) активности од тог времена објављујемо електронским (дигиталним) путем на веб-страници "еБилтен активности" која се налази на веб-презентацији (веб-стајту) Општине Кучево www.kucevo.rs у оквиру менија "КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР".
"Кучевачки информатор" је шири појам (ширег спектра) који обухвата више веб-страница са различитим информацијама које могу користити грађанима и широј јавности, као што су: презентација општине (са и без слика), подаци о насељима, месним заједницама, месним канцеларијама, катастарским општинама, црквама и црквеним општинама, броју становника, манифестацијама, школама и предшколским установама, удружењима и савезима грађана, историји, природним ресурсима, потенцијалима, географском положају општине, туристички потенцијали, отворени подаци, видео галерија, корисни линкови (веб-странице и веб-сајтови), и тако даље.


Поштовани суграђани, хвала на указаном поверењу. Ту смо због Вас - ВАШ "КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР" и "еБилтен активности".

Контакт имејл "Кучевачког информатора" и "еБилтена активности" (као и "Кучевачких новина") је: kucevacke.novine@gmail.com


Контакт мејл приређивача и администратора веб "Кучевачког информатора", веб "еБилтена активности", као и штампаног билтена "Кучевачких новина": kucevacke.novine@gmail.com

Билтен за информисање грађана општине Кучево "Кучевачке новине". Основан и прво издање: децембар 2011. године. Задње издање: број 30, децембар 2018. године.


 (c) Copyright 2000 - 2010 StanCo IST , IST Grupa. Sva prava zadrzana. , RS Domeni