РЕКОНСТРУКЦИЈА ПУТА ТУРИЈА – РАКОВА БАРА – ТУМАНЕ (ДАН: 01.08.2020)

Posted by Kučevo (administrator) on 01-08-2020
еБилтен активности 2020 >>

 

  • Ракова Бара, 01.08.2020. године, субота

 

Поштовани суграђани,

 

И ове суботе (01.08.2020. године) уредник „еБилтена активности“ је био на лицу места са неимарима на реконструкцији државног пута II Б реда 376 (некада регионалног пута Р-256) Турија – Ракова Бара – Тумане (Кривача).

Радови теку и даље истим квалитетом и под будним оком Ненада Стевановића, шефа градилишта у ПЗП ПОЖАРЕВАЦ (Предузећу за путеве „Пожаревац“) из Пожаревца.

Овог дана смо имали прилике да видимо радове на скидању старог асфалта и поновног тампонирања на деоницама где је било клизиште. Комплетно се скида око пола метра старог асфалта са старим тампоном, затим се насипа са крупним агрегатом (камен ситније гранулације), набија се ваљком и потом насипа са ризлом као финалним слојем тампона. Заиста квалитетно и дуготрајно.

Одговорни руководилац пројекта/радова је Милош Ивановић.

Радове изводи: ПРЕДУЗЕЋЕ ЗА ПУТЕВЕ ПОЖАРЕВАЦ ДОО ПОЖАРЕВАЦ ( http://www.pzp-pozarevac.com/).

У првој (овој) фази радиће се деоница од центра села Ракова Бара (од споменика) па навише око 2 километра (навише према бунару, прим. аут.).

Реконструкција овог пута је започета 21. јула 2020. године, а сам пројекат финансира Влада Републике Србије.

Пројекат се реализује по захтеву/обећању председника Републике Србије Александра Вучића.

Како тренутно радови изгледају на дан 01.08.2020. године, погледајте на колаж-слици коју смо за ову прилику припремили (припремио: веб-администратор и уредник веб "еБилтена активности" ДМ):

Слика: реконструкција државног пута II Б реда 376 Турија Ракова Бара Тумане 1. августа 2020. године

Фото и колаж-слика: ДМ

 

Last changed: 03-09-2020 at 11:59

Back

 


Због великог интересовања наших суграђана, као и шире јавности, а због већих предности дигиталне објаве у односу на штампану објаву (лако и брзо претраживање, актуелна објава у реалном и у било ком времену, неограничена објава у тексту и сликама, већа доступност и видљивост, могућност исправке и ажурирања, остваривање принципа економичности и ефикасности, и слично), штампано издање билтена "Кучевачке новине" (основано децембра 2011. године) је од 2019. године престало са радом и убудуће реализоване (и остале) активности од тог времена објављујемо електронским (дигиталним) путем на веб-страници "еБилтен активности" која се налази на веб-презентацији (веб-стајту) Општине Кучево www.kucevo.rs у оквиру менија "КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР".
"Кучевачки информатор" је шири појам (ширег спектра) који обухвата више веб-страница са различитим информацијама које могу користити грађанима и широј јавности, као што су: презентација општине (са и без слика), подаци о насељима, месним заједницама, месним канцеларијама, катастарским општинама, црквама и црквеним општинама, броју становника, манифестацијама, школама и предшколским установама, удружењима и савезима грађана, историји, природним ресурсима, потенцијалима, географском положају општине, туристички потенцијали, отворени подаци, видео галерија, корисни линкови (веб-странице и веб-сајтови), и тако даље.


Поштовани суграђани, хвала на указаном поверењу. Ту смо због Вас - ВАШ "КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР" и "еБилтен активности".

Контакт имејл "Кучевачког информатора" и "еБилтена активности" (као и "Кучевачких новина") је: kucevacke.novine@gmail.com


Контакт мејл приређивача и администратора веб "Кучевачког информатора", веб "еБилтена активности", као и штампаног билтена "Кучевачких новина": kucevacke.novine@gmail.com

Билтен за информисање грађана општине Кучево "Кучевачке новине". Основан и прво издање: децембар 2011. године. Задње издање: број 30, децембар 2018. године.


 (c) Copyright 2000 - 2010 StanCo IST , IST Grupa. Sva prava zadrzana. , RS Domeni