ОПШТИНА КУЧЕВОСветог Саве 76 12240 Кучево012/852-141, 012/852-142 РАДНО ВРЕМЕ


 

ПОЗИВ ЗА ПРЕДЛАГАЊЕ ПРОЈЕКАТА ЗА БУЏЕТ ОПШТИНЕ ЗА 2022. ГОДИНУ

[Објавио: Општина Кучево (administrator) 14.10.2021]

[ ВЕСТИ ] >>

Поштовани суграђани,

 

Општина Кучево је у процесу израде буџета за 2022. годину и жели да укључи своје грађанке и грађане у предлагање и избор пројеката који ће бити финансирани јавним средствима.

Користимо ову прилику да Вас позовемо да током периода од 14.10.2021. до 26.10.2021. године предложите и подржите пројекте за које сматрате да могу учинити живот у нашој општини  квалитетнијим и лепшим.

Пројекат који предлажете може бити капитални пројекат, односно пројекат који предлажете треба да обухвата изградњу нових објеката или значајне, дугорочне радове на унапређењу постојећих објеката. Такође можете предложити и пројекат од интереса за локалну заједницу који не обухвата изградњу објеката већ скуп других активности које могу унапредити живот наших суграђана.

С обзиром да се пројекти финансирају из буџета наше општине, важно је да се пројекти које предлажете односе на објекте, односно потребе које су у надлежности локалне самоуправе.

Штампани (папирни) образац (упитник) за предлагање пројеката можете преузети у Општинској управи Кучево, Светог Саве бр. 76, на писарници, као и у свим месним канцеларијама, или скинути га са званичне веб-презентације Општине Кучево www.kucevo.rs са веб-странице "Буџет општине Кучево за 2022. годину" верзију за штампање и ручно попуњавање. Попуњене обрасце (упитнике) можете предати у Општинској управи Кучево, Светог Саве бр. 76, на писарници или убацити у кутије постављене у холу приземља и на спрату, радним данима од 07.00 до 15.00 часова.

Електронску (дигиталну) веб верзију обрасца (упитника) можете електронски (дигитално) попунити на званичној веб-презентацији (веб-сајту) Општине Кучево www.kucevo.rs на веб-страници УПИТНИК за буџет Општине 2022.

Електронску (дигиталну) верзију у Word (.doc) електронском (дигиталном) обрасцу (упитнику) можете електронски (дигитално) попунити тако што ћете преузети Word (.doc) електронски (дигитални) образац (упитник) за попуњавање са званичне веб-презентације Општине Кучево www.kucevo.rs са веб-странице "Буџет општине Кучево за 2022. годину" верзију за мејл, и попуњени електронски (дигитални) упитник потом послати на имејлjavnarasprava@kucevo.rs.

На овај начин, Ваши предлози се могу наћи на листи приоритетних пројеката који ће бити финансирани из буџета Општине Кучево.

НАПОМЕНА: Било коју верзију обрасца/упитника (веб, мејл, ручну) да попуните, свака има исту садржину.


[ВРАТИ СЕ НАЗАД КЛИКОМ ОВДЕ]
Застава Републике Србије
ПРЕДСЕДНИК
ОПШТИНЕ КУЧЕВО
ДР ИВАН РАЈИЧИЋ
 (c) Copyright 2000 - 2010 StanCo IST , IST Grupa. Sva prava zadrzana. , RS Domeni