ПОТПИСАНИ УГОВОРИ ЗА СУБВЕНЦИОНИСАЊЕ ПОЉОПРИВРЕДНИКА

Posted by Kučevo (administrator) on 23-10-2020
еБилтен активности 2020 >>

 

  • Кучево, октобар 2020. године

Општина Кучево је 19. октобрта 2020. године потписала уговоре са пољопривредницима општине Кучево који су конкурисали и остварили право на субвенције по основу јавних конкурса, и то: набавка квалитетних приплодних грла оваца које се користе за производњу меса, набака квалитетних приплодних грла говеда млечних раса, производња нових вишегодишњих засада воћака и винове лозе, набавка опреме за пчеларство, набавка опреме за мужу крава (музилице), набавка опреме за заштиту биља, набавка машине за обраду земљишта (тракторске косилице, растурачи ђубрива), подстицаји за спровођење одгајивачких програма ради остваривања одгајивачких циљева у сточарству.

Овом приликом председник Општине Кучево др Иван Рајичић је рекао да ће локална самоуправа у идућој години уложити значајна средства за ове намене и на сваки могући начин учинити све што је у њеној моћи да се сви облици пољпривредне производње подигну на највиши могући ниво.

Свечаном потписивању су присуствовали и чланови Општинског већа задужени за пољопривреду и рурални развој Данијел Јовановић и Даријан Дрикић.

Last changed: 17-12-2020 at 10:12

Back

 


Због великог интересовања наших суграђана, као и шире јавности, а због већих предности дигиталне објаве у односу на штампану објаву (лако и брзо претраживање, актуелна објава у реалном и у било ком времену, неограничена објава у тексту и сликама, већа доступност и видљивост, могућност исправке и ажурирања, остваривање принципа економичности и ефикасности, и слично), штампано издање билтена "Кучевачке новине" (основано децембра 2011. године) је од 2019. године престало са радом и убудуће реализоване (и остале) активности од тог времена објављујемо електронским (дигиталним) путем на веб-страници "еБилтен активности" која се налази на веб-презентацији (веб-стајту) Општине Кучево www.kucevo.rs у оквиру менија "КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР".
"Кучевачки информатор" је шири појам (ширег спектра) који обухвата више веб-страница са различитим информацијама које могу користити грађанима и широј јавности, као што су: презентација општине (са и без слика), подаци о насељима, месним заједницама, месним канцеларијама, катастарским општинама, црквама и црквеним општинама, броју становника, манифестацијама, школама и предшколским установама, удружењима и савезима грађана, историји, природним ресурсима, потенцијалима, географском положају општине, туристички потенцијали, отворени подаци, видео галерија, корисни линкови (веб-странице и веб-сајтови), и тако даље.


Поштовани суграђани, хвала на указаном поверењу. Ту смо због Вас - ВАШ "КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР" и "еБилтен активности".

Контакт имејл "Кучевачког информатора" и "еБилтена активности" (као и "Кучевачких новина") је: kucevacke.novine@gmail.com


Контакт мејл приређивача и администратора веб "Кучевачког информатора", веб "еБилтена активности", као и штампаног билтена "Кучевачких новина": kucevacke.novine@gmail.com

Билтен за информисање грађана општине Кучево "Кучевачке новине". Основан и прво издање: децембар 2011. године. Задње издање: број 30, децембар 2018. године.


 (c) Copyright 2000 - 2010 StanCo IST , IST Grupa. Sva prava zadrzana. , RS Domeni