ПОТПИСАН МЕМОРАНДУМ О РАЗУМЕВАЊУ ИЗМЕЂУ ОПШТИНЕ КУЧЕВО И КАСТРУМА

Posted by Kučevo (administrator) on 07-10-2020
еБилтен активности 2020 >>
  • Кучево, 07. октобар 2020. године, среда

Председник Oпштине Кучево др Иван Рајичић и директор КАСТРУМ-a (Производно-прометног и услужног предузећа КАСТРУМ“ ДОО Петровац на Млави) Дејан Рајић потписали су данас Меморандум о разумевању којим се предвиђа изградња објекта на територији општине Кучево површине 700 м2 за обављање трговинске делатности. КАСТРУМ д. о. о. ће у целости финансирати овај пројекат и запослиће 15 радника са територије општине Кучево. 

Општина Кучево оваквим приступом жели да помаже сарадњу измењу трговачких предузећа на територији општине Кучево ради подизања конкурентности и стварања позитивне привредне атмосфере, али и да  повећа проценат запослености на територији општине Кучево.

Last changed: 17-12-2020 at 10:13

Back

 


Због великог интересовања наших суграђана, као и шире јавности, а због већих предности дигиталне објаве у односу на штампану објаву (лако и брзо претраживање, актуелна објава у реалном и у било ком времену, неограничена објава у тексту и сликама, већа доступност и видљивост, могућност исправке и ажурирања, остваривање принципа економичности и ефикасности, и слично), штампано издање билтена "Кучевачке новине" (основано децембра 2011. године) је од 2019. године престало са радом и убудуће реализоване (и остале) активности од тог времена објављујемо електронским (дигиталним) путем на веб-страници "еБилтен активности" која се налази на веб-презентацији (веб-стајту) Општине Кучево www.kucevo.rs у оквиру менија "КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР".
"Кучевачки информатор" је шири појам (ширег спектра) који обухвата више веб-страница са различитим информацијама које могу користити грађанима и широј јавности, као што су: презентација општине (са и без слика), подаци о насељима, месним заједницама, месним канцеларијама, катастарским општинама, црквама и црквеним општинама, броју становника, манифестацијама, школама и предшколским установама, удружењима и савезима грађана, историји, природним ресурсима, потенцијалима, географском положају општине, туристички потенцијали, отворени подаци, видео галерија, корисни линкови (веб-странице и веб-сајтови), и тако даље.


Поштовани суграђани, хвала на указаном поверењу. Ту смо због Вас - ВАШ "КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР" и "еБилтен активности".

Контакт имејл "Кучевачког информатора" и "еБилтена активности" (као и "Кучевачких новина") је: kucevacke.novine@gmail.com


Контакт мејл приређивача и администратора веб "Кучевачког информатора", веб "еБилтена активности", као и штампаног билтена "Кучевачких новина": kucevacke.novine@gmail.com

Билтен за информисање грађана општине Кучево "Кучевачке новине". Основан и прво издање: децембар 2011. године. Задње издање: број 30, децембар 2018. године.


 (c) Copyright 2000 - 2010 StanCo IST , IST Grupa. Sva prava zadrzana. , RS Domeni