ПОДЕЉЕНИ ПОКЛОНИ ЗА ЂАКЕ ПРВАКЕ 2019/2020. ШКОЛСКЕ ГОДИНЕ

Posted by Kučevo (administrator) on 12-09-2019
еБилтен активности 2019 >>

Локална самоуправа већ традиционално на почетку сваке школске године додељује ђацима првацима поклоне у виду школског прибора. Тако је било и за почетак ове 2019/2020. школске године.

Руководство локалне самоуправе је у све четири матичне школе (Волуја, Кучево, Турија, Рабворо) и свим подручним одељењима поделила школски прибор. То су ове године у Основној школи "Угрин Бранковић" из Кучева и у Основној школи "Слободан Јовић" из Волује учинили помоћница председника Општине Кучево Јасмина Ћамиловић, док су у Основној школи "Вељко Дугошевић" из Турије и у Основној школи "Милутин Миланковић" из Раброва то учинили чланови Општинског већа Сања Вукојевић, Давор Станојевић и Зоран Кузмановић.

 

Last changed: 12-09-2019 at 09:48

Back

Билтен за информисање грађана општине Кучево "Кучевачке новине" је једини локални штампани информатор на територији општине Кучево. Основан је и постоји од децембра 2011. године. До децембра 2018. године изашло је укупно 30 бројева.

Због великог интересовања наших суграђана, али и шире јавности, локална самоуправа ће убудуће поједине активности (прилоге) објављивати (и) на веб-сајту Општине Кучево (http://www.kucevo.rs/), и то на веб-страници "еБилтен активности" (која се налази у менију "КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР").


Поштовани суграђани, хвала на указаном поверењу. Ту смо због Вас - ВАШ "КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР" и "еБилтен активности".

Контакт имејл "Кучевачког информатора" и "еБилтена активности" (као и "Кучевачких новина") је: kucevacke.novine@gmail.com


Контакт мејл приређивача и администратора веб "Кучевачког информатора", веб "еБилтена активности", као и штампаног билтена "Кучевачких новина": kucevacke.novine@gmail.com

Билтен за информисање грађана општине Кучево "Кучевачке новине". Основан и прво издање: децембар 2011. године. Задње издање: број 30, децембар 2018. године.


 (c) Copyright 2000 - 2010 StanCo IST , IST Grupa. Sva prava zadrzana. , RS Domeni