ПОДЕЉЕНИ ПОКЛОНИ ЗА ЂАКЕ ПРВАКЕ 2019/2020. ШКОЛСКЕ ГОДИНЕ

Posted by Kučevo (administrator) on 12-09-2019
еБилтен активности 2019 >>

Локална самоуправа већ традиционално на почетку сваке школске године додељује ђацима првацима поклоне у виду школског прибора. Тако је било и за почетак ове 2019/2020. школске године.

Руководство локалне самоуправе је у све четири матичне школе (Волуја, Кучево, Турија, Рабворо) и свим подручним одељењима поделила школски прибор. То су ове године у Основној школи "Угрин Бранковић" из Кучева и у Основној школи "Слободан Јовић" из Волује учинили помоћница председника Општине Кучево Јасмина Ћамиловић, док су у Основној школи "Вељко Дугошевић" из Турије и у Основној школи "Милутин Миланковић" из Раброва то учинили чланови Општинског већа Сања Вукојевић, Давор Станојевић и Зоран Кузмановић.

 

Last changed: 12-09-2019 at 09:48

Back

Билтен за информисање грађана општине Кучево "Кучевачке новине" је једини локални штампани информатор на територији општине Кучево. Основан је и постоји од децембра 2011. године.

Због великог интересовања наших суграђана, али и шире јавности, локална самоуправа ће поједине активности, дешавања, инфо и обавештења (прилоге) објављивати убудуће и путем сајта Општине Кучево (kucevo.rs) у менију "КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР", а поједине видео прилоге у подменију "ВИДЕО ГАЛЕРИЈА".

Мејл на који нам можете писати и слати материјал је: kucevacke.novine@gmail.com

Информатор и билтен по Вашој мери. Поштовани суграђани, хвала Вам на указаном поверењу. Ту смо због Вас - Ваш "КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР" и "КУЧЕВАЧКЕ НОВИНЕ".

Билтен за информисање грађана општине Кучево "Кучевачке новине" је једини локални штампани информатор на територији општине Кучево. Основан је (прво издање) децембра 2011. године.

Због великог интересовања наших суграђана и шире јавности за реализоване и планиране активности локалне самоуправе, као и због већих предности дигиталне објаве у односу на штампану објаву, убудуће поједине реализоване и планиране активности, обавештења, дешавања, информације, анализе, видео прилоге и друге занимљиве текстуалне и сликовне податке и информације објављиваћемо (и) путем сајта Општине Кучево (kucevo.rs) на посебно за то креираној страници "КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР" и "еБилтен активности" (електронски билтен активности).

Контакт мејл "Кучевачког информатора" и "еБилтена активности" (као и "Кучевачких новина"): kucevacke.novine@gmail.com

Поштовани суграђани, хвала на указаном поверењу. Ту смо због Вас - ВАШЕ "КУЧЕВАЧКЕ НОВИНЕ" и сада "КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР" и "еБилтен активности".

".


 (c) Copyright 2000 - 2010 StanCo IST , IST Grupa. Sva prava zadrzana. , RS Domeni