ОТВОРЕНА АМБУЛАНТА У БУКОВСКОЈ

Posted by Kučevo (administrator) on 25-02-2020
еБилтен активности 2020 >>

Од фебруара 2020. године поново ради амбуланта у Буковској (општина Кучево). Рад амбуланте у насељу имаће велики значај за становнике овог насеља, али и околних насеља, превасходно Церемошње, Равништа, засеока Плавчева.

Приликом свечаног отварања, присуствовао је већи број мештана са представницима локалне и месне самоуправе.

Присутнима се обратио начелник Одељења опште праксе Дома здравља у Кучеву др Иван Рајчић који је истакао да ће у прво време амбуланта радити четвртком од 11.00 до 14.00 часова и да ће пацијенти имати све основне здравствене услуге као и у Дому здравља Кучево (прегледи, издавање електронских рецепата, услуге превијалишта, итд). У случају да се укаже потреба, радно време ће бити кориговано на више дана недељно.

Становници Буковске нису крили своје задовољство поновним отварањем амбуланте.

 

Last changed: 17-12-2020 at 10:16

Back

 


Због великог интересовања наших суграђана, као и шире јавности, а због већих предности дигиталне објаве у односу на штампану објаву (лако и брзо претраживање, актуелна објава у реалном и у било ком времену, неограничена објава у тексту и сликама, већа доступност и видљивост, могућност исправке и ажурирања, остваривање принципа економичности и ефикасности, и слично), штампано издање билтена "Кучевачке новине" (основано децембра 2011. године) је од 2019. године престало са радом и убудуће реализоване (и остале) активности од тог времена објављујемо електронским (дигиталним) путем на веб-страници "еБилтен активности" која се налази на веб-презентацији (веб-стајту) Општине Кучево www.kucevo.rs у оквиру менија "КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР".
"Кучевачки информатор" је шири појам (ширег спектра) који обухвата више веб-страница са различитим информацијама које могу користити грађанима и широј јавности, као што су: презентација општине (са и без слика), подаци о насељима, месним заједницама, месним канцеларијама, катастарским општинама, црквама и црквеним општинама, броју становника, манифестацијама, школама и предшколским установама, удружењима и савезима грађана, историји, природним ресурсима, потенцијалима, географском положају општине, туристички потенцијали, отворени подаци, видео галерија, корисни линкови (веб-странице и веб-сајтови), и тако даље.


Поштовани суграђани, хвала на указаном поверењу. Ту смо због Вас - ВАШ "КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР" и "еБилтен активности".

Контакт имејл "Кучевачког информатора" и "еБилтена активности" (као и "Кучевачких новина") је: kucevacke.novine@gmail.com


Контакт мејл приређивача и администратора веб "Кучевачког информатора", веб "еБилтена активности", као и штампаног билтена "Кучевачких новина": kucevacke.novine@gmail.com

Билтен за информисање грађана општине Кучево "Кучевачке новине". Основан и прво издање: децембар 2011. године. Задње издање: број 30, децембар 2018. године.


 (c) Copyright 2000 - 2010 StanCo IST , IST Grupa. Sva prava zadrzana. , RS Domeni