ОДРЖАНА 9. ЛИКОВНА КОЛОНИЈА „РАВНИШТАРКА 2019“

Posted by Kučevo (administrator) on 10-09-2019
КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР >>

У организацији Туристичке организације „Кучево“ из Кучева, у Инфо центру Споменика природеПећина Равништарка“ у Равништу (комплекс „Равништарка“) одржана је 9. Ликовна колонија „Равништарка 2019“ у оквиру које су уметници, њих 13, од 16. до 18. августа стварали своја уметничка дела (сликали, цртали, вајали). Технике које су примењивали су биле различите: акрил, уље на платну, темпер, интарзија, восак, сецкани конци…

Учесници ликовне колоније били су: Бранко Васиљевић из Београда, Јакобовић Љиљана из Београда, Радослав Хаџић из Белановице, Ненад Хубер из Белановице, Мирослав Крунић из Мешорина, Радован Мољски из Сремских Карловаца, Снежана Милошевић из Костолца, Лазар Лазовић из Кучева, Ружица Радуљ из Кучева, Миодраг Надлачки из Кучева и породица Андрејевић Коста, Верица и Зоран из Кучева.
Технике којима су радили су: акрил, уље на платну, темпере, интарзија, восак, сецкани конци...

Поделом захвалница од стране председника Општине Кучево Владимира Стојановића, 18. авугста 2019. године затворена је 9. Ликовна колонија „Равништарка 2019“.

 

Last changed: 10-09-2019 at 08:15

Back

Билтен за информисање грађана општине Кучево "Кучевачке новине" је једини локални штампани информатор на територији општине Кучево. Основан је и постоји од децембра 2011. године.

Због великог интересовања наших суграђана, али и шире јавности, локална самоуправа ће поједине активности, дешавања, инфо и обавештења (прилоге) објављивати убудуће и путем сајта Општине Кучево (kucevo.rs) у менију "КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР", а поједине видео прилоге у подменију "ВИДЕО ГАЛЕРИЈА".

Контакт особа: уредник / приређивач, дизајн, прелом, графичка обрада, припрема, администратор, медијски сарадник... - ДАНЧЕ.

Мејл на који нам можете писати и слати материјал је: kucevacke.novine@gmail.com

Информатор и билтен по Вашој мери. Поштовани суграђани, хвала Вам на указаном поверењу. Ту смо због Вас - Ваш "КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР" и "КУЧЕВАЧКЕ НОВИНЕ".

Билтен за информисање грађана општине Кучево "Кучевачке новине" је једини локални штампани информатор на територији општине Кучево. Основан је и постоји од децембра 2011. године.

Због великог интересовања наших суграђана, али и шире јавности, поједине активности, дешавања, инфо и обавештења (прилоге) објављиваћемо убудуће и путем сајта Општине Кучево (kucevo.rs) у посебно за то креираном менију "КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР", а поједине видео презентације у подменију "ВИДЕО ГАЛЕРИЈА".

Контакт особа "Кучевачких новина" и "Кучевачког информатора": уредник, приређивач, дизајн, прелом, графичка обрада, администратор, медијски сарадник... - ДАНЧЕ.

Мејл на који нам можете писати, предлагати и слати материјал је: kucevacke.novine@gmail.com

Поштовани суграђани, хвала Вам на указаном поверењу. Ту смо због Вас - ВАШЕ "КУЧЕВАЧКЕ НОВИНЕ" и "КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР".


 (c) Copyright 2000 - 2010 StanCo IST , IST Grupa. Sva prava zadrzana. , RS Domeni