ОДРЖАНА 9. ЛИКОВНА КОЛОНИЈА „РАВНИШТАРКА 2019“

Posted by Kučevo (administrator) on 10-09-2019
еБилтен активности 2019 >>

У организацији Туристичке организације „Кучево“ из Кучева, у Инфо центру Споменика природеПећина Равништарка“ у Равништу (комплекс „Равништарка“) одржана је 9. Ликовна колонија „Равништарка 2019“ у оквиру које су уметници, њих 13, од 16. до 18. августа стварали своја уметничка дела (сликали, цртали, вајали). Технике које су примењивали су биле различите: акрил, уље на платну, темпер, интарзија, восак, сецкани конци…

Учесници ликовне колоније били су: Бранко Васиљевић из Београда, Јакобовић Љиљана из Београда, Радослав Хаџић из Белановице, Ненад Хубер из Белановице, Мирослав Крунић из Мешорина, Радован Мољски из Сремских Карловаца, Снежана Милошевић из Костолца, Лазар Лазовић из Кучева, Ружица Радуљ из Кучева, Миодраг Надлачки из Кучева и породица Андрејевић Коста, Верица и Зоран из Кучева.
Технике којима су радили су: акрил, уље на платну, темпере, интарзија, восак, сецкани конци...

Поделом захвалница од стране председника Општине Кучево Владимира Стојановића, 18. авугста 2019. године затворена је 9. Ликовна колонија „Равништарка 2019“.

 

Last changed: 03-09-2020 at 12:15

Back

Билтен за информисање грађана општине Кучево "Кучевачке новине" је једини локални штампани информатор на територији општине Кучево. Основан је и постоји од децембра 2011. године. До децембра 2018. године изашло је укупно 30 бројева.

Због великог интересовања наших суграђана, али и шире јавности, локална самоуправа ће убудуће поједине активности (прилоге) објављивати (и) на веб-сајту Општине Кучево (http://www.kucevo.rs/), и то на веб-страници "еБилтен активности" (која се налази у менију "КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР").


Поштовани суграђани, хвала на указаном поверењу. Ту смо због Вас - ВАШ "КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР" и "еБилтен активности".

Контакт имејл "Кучевачког информатора" и "еБилтена активности" (као и "Кучевачких новина") је: kucevacke.novine@gmail.com


Контакт мејл приређивача и администратора веб "Кучевачког информатора", веб "еБилтена активности", као и штампаног билтена "Кучевачких новина": kucevacke.novine@gmail.com

Билтен за информисање грађана општине Кучево "Кучевачке новине". Основан и прво издање: децембар 2011. године. Задње издање: број 30, децембар 2018. године.


 (c) Copyright 2000 - 2010 StanCo IST , IST Grupa. Sva prava zadrzana. , RS Domeni