НОВО САНИТЕТСКО ВОЗИЛО ЗА ЦЕНТАР ЗА СОЦИЈАЛНИ РАД КУЧЕВО

Posted by Kučevo (administrator) on 23-03-2020
еБилтен активности 2020 >>

Београд, 23. март 2020. године, понедељак

Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Владе Републике Србије саопштило је данас да је Центру за социјални рад у Кучеву додељено ново санитетско возило, са свом потребном медицинском опремом.

Возило марке „Фијат дукатокористиће се за потребе Установе за збрињавање одраслих и старих лица, која послује у саставу овог центра.

Министар Зоран Ђорђевић истакао је да је ово само део онога што Влада има у плану за општину Кучево, јер сви делови наше земље морају да буду једнако развијени како би сви грађани, без обзира на то у ком делу државе живе, имали једнаке услове живота.

Држава брине о свим својим грађанима, нагласио је министар и апеловао на најстарије да поштују инструкције надлежних органа и да верују својој држави, која ће њихово поверење оправдати и обезбедити све што им је потребно.

Кучево ће, како је најавио, ускоро добити нови центар за социјални рад, за чију је изградњу Општина већ одредила локацију, а коју Министарство спроводи кроз пројекат „Оснаживање центара за социјални рад на територији Републике Србије“, у сарадњи са УНОПС-ом.

Према његовим речима, у плану је и реконструкција Дома за стара лица.

извор: https://www.srbija.gov.rs/vest/453753/novo-sanitetsko-vozilo-za-centar-za-socijalni-rad-kucevo.php

Last changed: 23-03-2020 at 17:36

Back

 


Због великог интересовања наших суграђана, као и шире јавности, а због већих предности дигиталне објаве у односу на штампану објаву (лако и брзо претраживање, актуелна објава у реалном и у било ком времену, неограничена објава у тексту и сликама, већа доступност и видљивост, могућност исправке и ажурирања, остваривање принципа економичности и ефикасности, и слично), штампано издање билтена "Кучевачке новине" (основано децембра 2011. године) је од 2019. године престало са радом и убудуће реализоване (и остале) активности од тог времена објављујемо електронским (дигиталним) путем на веб-страници "еБилтен активности" која се налази на веб-презентацији (веб-стајту) Општине Кучево www.kucevo.rs у оквиру менија "КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР".
"Кучевачки информатор" је шири појам (ширег спектра) који обухвата више веб-страница са различитим информацијама које могу користити грађанима и широј јавности, као што су: презентација општине (са и без слика), подаци о насељима, месним заједницама, месним канцеларијама, катастарским општинама, црквама и црквеним општинама, броју становника, манифестацијама, школама и предшколским установама, удружењима и савезима грађана, историји, природним ресурсима, потенцијалима, географском положају општине, туристички потенцијали, отворени подаци, видео галерија, корисни линкови (веб-странице и веб-сајтови), и тако даље.


Поштовани суграђани, хвала на указаном поверењу. Ту смо због Вас - ВАШ "КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР" и "еБилтен активности".

Контакт имејл "Кучевачког информатора" и "еБилтена активности" (као и "Кучевачких новина") је: kucevacke.novine@gmail.com


Контакт мејл приређивача и администратора веб "Кучевачког информатора", веб "еБилтена активности", као и штампаног билтена "Кучевачких новина": kucevacke.novine@gmail.com

Билтен за информисање грађана општине Кучево "Кучевачке новине". Основан и прво издање: децембар 2011. године. Задње издање: број 30, децембар 2018. године.


 (c) Copyright 2000 - 2010 StanCo IST , IST Grupa. Sva prava zadrzana. , RS Domeni