НОВЕ МЕДАЉЕ ЗА ЏУДО КЛУБ "КУЧЕВО"

Posted by Kučevo (administrator) on 11-02-2020
еБилтен активности 2020 >>

Још један успех спортиста са територије општине Кучево.

И у 2020. години џудисти општине Кучево настављају са резултатима на такмичењима.

На Међународном џудо турниру „Трофеј Вршца“ одржаном у Вршцу, на коме је учествовало преко 500 такмичара из 14 земаља, џудисти општине Кучево (Џудо клуб "Кучево" Кучево) су још једном показали своје умеће и освојили пет медаља:

  • Лена Живановић, полетарке, - 31 кг – 2. место
  • Ксенија Коцић, старије пионирке, - 52 кг – 2. место
  • Анастазија Стојковић, старије пионирке, - 57 кг – 2. место
  • Ана Коцић, млађе пионирке, - 56 кг – 2. место
  • Хелена Пауновић, старије пионирке, + 43 кг – 3. место
  • Кристина Бранковић, млађе пионирке, + 56 кг – 5. место
  • Никша Пејић, полетарци, - 38 кг – 5. место.

 

Last changed: 11-02-2020 at 13:23

Back

 

Билтен за информисање грађана општине Кучево "Кучевачке новине" је једини локални штампани информатор на територији општине Кучево. Основан је и постоји од децембра 2011. године.
Због великог интересовања наших суграђана и шире јавности за реализоване и планиране активности локалне самоуправе, као и због већих предности дигиталне објаве у односу на штампану објаву, убудуће поједине реализоване и планиране активности, обавештења, дешавања, информације, анализе, видео прилоге и друге занимљиве текстуалне и сликовне податке/информације објављиваћемо (и) путем сајта Општине Кучево (kucevo.rs) на посебно за то креираној страници "КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР" и "еБилтен активности" (електронски билтен активности).

Поштовани суграђани, хвала на указаном поверењу. Ту смо због Вас - ВАШЕ "КУЧЕВАЧКЕ НОВИНЕ" и сада "КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР" и "еБилтен активности".

Контакт мејл "Кучевачког информатора" и "еБилтена активности" (као и "Кучевачких новина"): kucevacke.novine@gmail.com

Билтен за информисање грађана општине Кучево "Кучевачке новине" је једини локални штампани информатор на територији општине Кучево. Основан је (прво издање) децембра 2011. године.

Због великог интересовања наших суграђана и шире јавности за реализоване и планиране активности локалне самоуправе, као и због већих предности дигиталне објаве у односу на штампану објаву, убудуће поједине реализоване и планиране активности, обавештења, дешавања, информације, анализе, видео прилоге и друге занимљиве текстуалне и сликовне податке и информације објављиваћемо (и) путем сајта Општине Кучево (kucevo.rs) на посебно за то креираној страници "КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР" и "еБилтен активности" (електронски билтен активности).

Контакт мејл "Кучевачког информатора" и "еБилтена активности" (као и "Кучевачких новина"): kucevacke.novine@gmail.com

Поштовани суграђани, хвала на указаном поверењу. Ту смо због Вас - ВАШЕ "КУЧЕВАЧКЕ НОВИНЕ" и сада "КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР" и "еБилтен активности".


 (c) Copyright 2000 - 2010 StanCo IST , IST Grupa. Sva prava zadrzana. , RS Domeni