КУЧЕВО ПОСЕТИО ГЕНЕРАЛНИ СЕКРЕТАР СПОРТСКОГ САВЕЗА СРБИЈЕ

Posted by Kučevo (administrator) on 03-09-2020
еБилтен активности 2020 >>

 

  • Кучево, 3. септембар 2020. године, четвртак

Генерални секретар Спортског савеза Србије Горан Маринковић, у оквиру кампање Спортског савеза Србије обиласка територијалних спортских савеза, данас је посетио Кучево и Спортски савез општине Кучево.

Домаћини су били: генерални секретар Сортског савеза општине Кучево Александар Илић, члан Општинског већа Општине Кучево задужен за спорт Саша Булутић и члан Општинског већа Општине Кучево задужен за туризам Милош Петровић, који је иначе бивши члан Већа задужен за спорт.

Први коментар, након састанка, био је позитиван у коме се нагласило да Спортски савез општине Кучево на најбољи начиин контролише расподелу средстава клубовима, док је добра сарадња са локалном самоуправом изродила мноштво идеја као и циљева за популаризацију спорта.

Маринковић је нагласио и да ће добра комуникација и интензивнија сарадња са сектором туризма у Кучеву допринети развоју целокупне општине.

Генерални секретар Спортског савеза општине Кучево изразио је велико интересовање да се организује најпре Мали сајам спора и да се деци у Кучеву презентује шта све могу да тренирају и тако се што више укључе у систем спорта и склоне са улица и да кроз дружење науче како здраво да живе. За следећу годину планирамо да заједнички спроведемо и акцију бесплатног фитнеса за жене, па ће акција 'Буди здрава – вежбај са нама' након едукације спортских стручњака бити проширена и на ову општину“, рекао је Маринковић и навео још да постоји велико интересовање и за организацију Сеоских игара Спортског савеза Србије у 2021. години.

извор: Спортски савез општине Кучево

Last changed: 03-09-2020 at 13:28

Back

 


Због великог интересовања наших суграђана, као и шире јавности, а због већих предности дигиталне објаве у односу на штампану објаву (лако и брзо претраживање, актуелна објава у реалном и у било ком времену, неограничена објава у тексту и сликама, већа доступност и видљивост, могућност исправке и ажурирања, остваривање принципа економичности и ефикасности, и слично), штампано издање билтена "Кучевачке новине" (основано децембра 2011. године) је од 2019. године престало са радом и убудуће реализоване (и остале) активности од тог времена објављујемо електронским (дигиталним) путем на веб-страници "еБилтен активности" која се налази на веб-презентацији (веб-стајту) Општине Кучево www.kucevo.rs у оквиру менија "КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР".
"Кучевачки информатор" је шири појам (ширег спектра) који обухвата више веб-страница са различитим информацијама које могу користити грађанима и широј јавности, као што су: презентација општине (са и без слика), подаци о насељима, месним заједницама, месним канцеларијама, катастарским општинама, црквама и црквеним општинама, броју становника, манифестацијама, школама и предшколским установама, удружењима и савезима грађана, историји, природним ресурсима, потенцијалима, географском положају општине, туристички потенцијали, отворени подаци, видео галерија, корисни линкови (веб-странице и веб-сајтови), и тако даље.


Поштовани суграђани, хвала на указаном поверењу. Ту смо због Вас - ВАШ "КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР" и "еБилтен активности".

Контакт имејл "Кучевачког информатора" и "еБилтена активности" (као и "Кучевачких новина") је: kucevacke.novine@gmail.com


Контакт мејл приређивача и администратора веб "Кучевачког информатора", веб "еБилтена активности", као и штампаног билтена "Кучевачких новина": kucevacke.novine@gmail.com

Билтен за информисање грађана општине Кучево "Кучевачке новине". Основан и прво издање: децембар 2011. године. Задње издање: број 30, децембар 2018. године.


 (c) Copyright 2000 - 2010 StanCo IST , IST Grupa. Sva prava zadrzana. , RS Domeni