КРЕНУО СА РАДОМ ПОРТАЛ "ЛОКАЛНИ ПАЗАР"

Posted by Kučevo (administrator) on 16-04-2020
еБилтен активности 2020 >>


САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Пожаревац, 16. април 2020. године,

Регионална развојна агенција „Браничево-Подунавље“Кренуо са радом портал Локални Пазар!

Повезивање купаца и локалних произвођача хране и пића у региону Браничево-Подунавље!

 

Тим Регионалне агенције „Браничево-Подунавље“, маркетиншке агенције „Posh“, НВО „Pro.tok21“ и сарадника из Градова и Општина региона „Браничево-Подунавље“, протеклих је дана интезивно радио на изради промотивног-видеа „Lokalni Pazar - Sve se vraća što se plaća“ и припреми промотивне кампање, анимирању локалних произвођача хране и пића и прикупљању података о њиховим понудама, комуникацији са потенцијалним партнерима и медијима.

Један од кључних резултата нашег досадашњег рада јесте Интернет портал www.lokalnipazar.rs који је од данас (16. априла 2020. године, прим. аут.) у функцији и на којем с поносом представљамо понуду првих 100 произвођача и преко 400 производа из нашег краја!

Портал је изузетно једноставан за коришћење путем рачунара или мобилног телефона. Купцима је омогућено лако претраживање конкретног жељеног производа или произвођача, као и укупне понуде у најближем окружењу, а уз резултате ће такође добити и контакт податке произвођача како би могли да договоре куповину и преузимање жељених производа.

Путем бесплатног оглашавања на Порталу и промоције, произвођачи имају могућност да представе своје производе суграђанима. Пријава на Портал је једноставна и траје свега пар минута: попуњавањем Пријавнице доступне и на Порталу или телефонским позивом особи која је у локалној самоуправи задужена за пољопривреду и на располагању је за помоћ (у Општини Кучево то је особа: Данијел Чикаревић (064/2625-923) – Одсек за пољопривреду, 012/852-141 централа, локал 109, канцеларија 11 – приземље, прим. аут.).

Поред сјајних иницијатива различитих локалних on-line пијаца и националне е-пијаце, верујемо да ће и портал Lokalni pazar бити од користи и купцима и произвођачима нашег Региона у тренутној ситуацији, а посебно у наредном периоду опоравка! Зато Вас позивамо да се информишете о новостима на Локалном пазару на друштвеним мрежама Facebook и Instagram и из удобности вашег дома поручите домаће, свеже и здраве намирнице за вашу трпезу, цвеће и расад за Вашу башту и друге квалитетне производе код наших комшија на Локалном пазару!

 

Купујмо локално, подржимо једни друге, оснажимо нашу заједницу!

 

Више информација:

Ивана Антонијевић, РРА „Браничево-Подунавље“

ivana.antonijevic@rra-bp.rs, 060/5-100-500

 

Last changed: 03-09-2020 at 12:01

Back

 


Због великог интересовања наших суграђана, као и шире јавности, а због већих предности дигиталне објаве у односу на штампану објаву (лако и брзо претраживање, актуелна објава у реалном и у било ком времену, неограничена објава у тексту и сликама, већа доступност и видљивост, могућност исправке и ажурирања, остваривање принципа економичности и ефикасности, и слично), штампано издање билтена "Кучевачке новине" (основано децембра 2011. године) је од 2019. године престало са радом и убудуће реализоване (и остале) активности од тог времена објављујемо електронским (дигиталним) путем на веб-страници "еБилтен активности" која се налази на веб-презентацији (веб-стајту) Општине Кучево www.kucevo.rs у оквиру менија "КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР".
"Кучевачки информатор" је шири појам (ширег спектра) који обухвата више веб-страница са различитим информацијама које могу користити грађанима и широј јавности, као што су: презентација општине (са и без слика), подаци о насељима, месним заједницама, месним канцеларијама, катастарским општинама, црквама и црквеним општинама, броју становника, манифестацијама, школама и предшколским установама, удружењима и савезима грађана, историји, природним ресурсима, потенцијалима, географском положају општине, туристички потенцијали, отворени подаци, видео галерија, корисни линкови (веб-странице и веб-сајтови), и тако даље.


Поштовани суграђани, хвала на указаном поверењу. Ту смо због Вас - ВАШ "КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР" и "еБилтен активности".

Контакт имејл "Кучевачког информатора" и "еБилтена активности" (као и "Кучевачких новина") је: kucevacke.novine@gmail.com


Контакт мејл приређивача и администратора веб "Кучевачког информатора", веб "еБилтена активности", као и штампаног билтена "Кучевачких новина": kucevacke.novine@gmail.com

Билтен за информисање грађана општине Кучево "Кучевачке новине". Основан и прво издање: децембар 2011. године. Задње издање: број 30, децембар 2018. године.


 (c) Copyright 2000 - 2010 StanCo IST , IST Grupa. Sva prava zadrzana. , RS Domeni