ИЗАБРАНО НОВО РУКОВОДСТВО ЛОКАЛНЕ САМОУПРАВЕ

Posted by Kučevo (administrator) on 17-08-2020
еБилтен активности 2020 >>

 

  • Кучево, 17.08.2020. године, понедељак

 

У скупштинској сали Скупштине општине Кучево данас 17.08.2020. године одржана је конститутивна седница новог сазива Скупштине општине Кучево.

Одборничку већину у наредном мандату чине представници са две листе:

1. АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ – ЗА НАШУ ДЕЦУ

2. ИВИЦА ДАЧИЋ – „Социјалистичка партија Србије (СПС)“ (5 одборника)

Седници је од 43 одборника присуствовало њих 26.

За председника Општине Кучево изабран је Иван Рајичић (СНС), а за његовог заменика Ненад Микић (СНС). 

 

  Председник Општине Кучево Иван Рајичић

 

За председника Скупштине општине Кучево изабран је Бранко Кецман (СНС), а његова заменица биће Сања Вукојевић (СПС).

Ново Општинско веће чиниће: Милош Петровић из Кучева (СНС), Даријан Дрикић из Волује, Бојан Тадић из Раброва, Саша Булутић из Нереснице, Мирослав Булутић из Нереснице, Данијел Јовановић из Мустапића (СПС) и Драган Милосављевић из Кучева.

Нови в. д. директора јавних предузећа и установа су:

-        Јавно комунално предузеће „Кучево“ Кучево – Славиша Маријоковић,

-        Туристичка организација „Кучево“ Кучево – Никола Јовић,

-        Библиотека „Никола Сикимић Максим“ Кучево – Јована Дишић,

-        Центар за културу „Вељко Дугошевић“ Кучево – Златан Забуковец.

Last changed: 20-08-2020 at 15:20

Back

 


Због великог интересовања наших суграђана, као и шире јавности, а због већих предности дигиталне објаве у односу на штампану објаву (лако и брзо претраживање, актуелна објава у реалном и у било ком времену, неограничена објава у тексту и сликама, већа доступност и видљивост, могућност исправке и ажурирања, остваривање принципа економичности и ефикасности, и слично), штампано издање билтена "Кучевачке новине" (основано децембра 2011. године) је од 2019. године престало са радом и убудуће реализоване (и остале) активности од тог времена објављујемо електронским (дигиталним) путем на веб-страници "еБилтен активности" која се налази на веб-презентацији (веб-стајту) Општине Кучево www.kucevo.rs у оквиру менија "КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР".
"Кучевачки информатор" је шири појам (ширег спектра) који обухвата више веб-страница са различитим информацијама које могу користити грађанима и широј јавности, као што су: презентација општине (са и без слика), подаци о насељима, месним заједницама, месним канцеларијама, катастарским општинама, црквама и црквеним општинама, броју становника, манифестацијама, школама и предшколским установама, удружењима и савезима грађана, историји, природним ресурсима, потенцијалима, географском положају општине, туристички потенцијали, отворени подаци, видео галерија, корисни линкови (веб-странице и веб-сајтови), и тако даље.


Поштовани суграђани, хвала на указаном поверењу. Ту смо због Вас - ВАШ "КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР" и "еБилтен активности".

Контакт имејл "Кучевачког информатора" и "еБилтена активности" (као и "Кучевачких новина") је: kucevacke.novine@gmail.com


Контакт мејл приређивача и администратора веб "Кучевачког информатора", веб "еБилтена активности", као и штампаног билтена "Кучевачких новина": kucevacke.novine@gmail.com

Билтен за информисање грађана општине Кучево "Кучевачке новине". Основан и прво издање: децембар 2011. године. Задње издање: број 30, децембар 2018. године.


 (c) Copyright 2000 - 2010 StanCo IST , IST Grupa. Sva prava zadrzana. , RS Domeni