ДВА НОВА АУТОБУСКА СТАЈАЛИШТА ЗА ДЕЦУ У ГРАДУ ОД 21. ЈАНУАРА

Posted by Kučevo (administrator) on 16-01-2020
еБилтен активности 2020 >>

На иницијативу председника Oпштине Кучево Владимира Стојановића постигнут је договор са компанијом „Arriva Company“  – „Arriva  Srbija“ (Arriva компанија у Србији) – „Arriva Litas DOO POŽAREVAC“ (Арива литас, пословна јединица у Пожаревцу, делатност: градски и приградски копнени превоз путника) да се од понедељка 21. јануара отворе два нова аутобуска стајалишта у Кучеву како би ученици који станују у деловима града која аутобуско стајалиште до сада нису имала да од сада могу имати и користити организовани превоз до школе.

Постигнут је споразум да се отворе два нова аутобуска стајалишта у Улици Светог Саве: прво поред ТР „Марковић“ (код перионице) у Доњем крају и друго код ресторана „Хомољски мотиви“ који ће деца користити при одласку у школу.

Аутобус ће сваког радног дана, кад деца иду у школу, полазити испред објекта ТР „Марковић“ тачно у 07.45 часова (преподне), а потом ће стати код „Хомољских Мотива“, тако да ће сви ученици моћи бесплатно да користе превоз до школе, саопштио је шеф Аутобуске станице у Кучеву Лале Вуковић.

 

Last changed: 03-09-2020 at 12:04

Back

 


Због великог интересовања наших суграђана, као и шире јавности, а због већих предности дигиталне објаве у односу на штампану објаву (лако и брзо претраживање, актуелна објава у реалном и у било ком времену, неограничена објава у тексту и сликама, већа доступност и видљивост, могућност исправке и ажурирања, остваривање принципа економичности и ефикасности, и слично), штампано издање билтена "Кучевачке новине" (основано децембра 2011. године) је од 2019. године престало са радом и убудуће реализоване (и остале) активности од тог времена објављујемо електронским (дигиталним) путем на веб-страници "еБилтен активности" која се налази на веб-презентацији (веб-стајту) Општине Кучево www.kucevo.rs у оквиру менија "КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР".
"Кучевачки информатор" је шири појам (ширег спектра) који обухвата више веб-страница са различитим информацијама које могу користити грађанима и широј јавности, као што су: презентација општине (са и без слика), подаци о насељима, месним заједницама, месним канцеларијама, катастарским општинама, црквама и црквеним општинама, броју становника, манифестацијама, школама и предшколским установама, удружењима и савезима грађана, историји, природним ресурсима, потенцијалима, географском положају општине, туристички потенцијали, отворени подаци, видео галерија, корисни линкови (веб-странице и веб-сајтови), и тако даље.


Поштовани суграђани, хвала на указаном поверењу. Ту смо због Вас - ВАШ "КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР" и "еБилтен активности".

Контакт имејл "Кучевачког информатора" и "еБилтена активности" (као и "Кучевачких новина") је: kucevacke.novine@gmail.com


Контакт мејл приређивача и администратора веб "Кучевачког информатора", веб "еБилтена активности", као и штампаног билтена "Кучевачких новина": kucevacke.novine@gmail.com

Билтен за информисање грађана општине Кучево "Кучевачке новине". Основан и прво издање: децембар 2011. године. Задње издање: број 30, децембар 2018. године.


 (c) Copyright 2000 - 2010 StanCo IST , IST Grupa. Sva prava zadrzana. , RS Domeni