ДВА НОВА АУТОБУСКА СТАЈАЛИШТА ЗА ДЕЦУ У ГРАДУ ОД 21. ЈАНУАРА

Posted by Kučevo (administrator) on 16-01-2020
еБилтен активности 2020 >>

На иницијативу председника Oпштине Кучево Владимира Стојановића постигнут је договор са компанијом „Arriva Company“  – „Arriva  Srbija“ (Arriva компанија у Србији) – „Arriva Litas DOO POŽAREVAC“ (Арива литас, пословна јединица у Пожаревцу, делатност: градски и приградски копнени превоз путника) да се од понедељка 21. јануара отворе два нова аутобуска стајалишта у Кучеву како би ученици који станују у деловима града која аутобуско стајалиште до сада нису имала да од сада могу имати и користити организовани превоз до школе.

Постигнут је споразум да се отворе два нова аутобуска стајалишта у Улици Светог Саве: прво поред ТР „Марковић“ (код перионице) у Доњем крају и друго код ресторана „Хомољски мотиви“ који ће деца користити при одласку у школу.

Аутобус ће сваког радног дана, кад деца иду у школу, полазити испред објекта ТР „Марковић“ тачно у 07.45 часова (преподне), а потом ће стати код „Хомољских Мотива“, тако да ће сви ученици моћи бесплатно да користе превоз до школе, саопштио је шеф Аутобуске станице у Кучеву Лале Вуковић.

 

Last changed: 16-04-2020 at 21:14

Back

 

Билтен за информисање грађана општине Кучево "Кучевачке новине" је једини локални штампани информатор на територији општине Кучево. Основан је и постоји од децембра 2011. године.
Због великог интересовања наших суграђана и шире јавности за реализоване и планиране активности локалне самоуправе, као и због већих предности дигиталне објаве у односу на штампану објаву, убудуће поједине реализоване и планиране активности, обавештења, дешавања, информације, анализе, видео прилоге и друге занимљиве текстуалне и сликовне податке/информације објављиваћемо (и) путем сајта Општине Кучево (kucevo.rs) на посебно за то креираној страници "КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР" и "еБилтен активности" (електронски билтен активности).

Поштовани суграђани, хвала на указаном поверењу. Ту смо због Вас - ВАШЕ "КУЧЕВАЧКЕ НОВИНЕ" и сада "КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР" и "еБилтен активности".

Контакт мејл "Кучевачког информатора" и "еБилтена активности" (као и "Кучевачких новина"): kucevacke.novine@gmail.com

Билтен за информисање грађана општине Кучево "Кучевачке новине" је једини локални штампани информатор на територији општине Кучево. Основан је (прво издање) децембра 2011. године.

Због великог интересовања наших суграђана и шире јавности за реализоване и планиране активности локалне самоуправе, као и због већих предности дигиталне објаве у односу на штампану објаву, убудуће поједине реализоване и планиране активности, обавештења, дешавања, информације, анализе, видео прилоге и друге занимљиве текстуалне и сликовне податке и информације објављиваћемо (и) путем сајта Општине Кучево (kucevo.rs) на посебно за то креираној страници "КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР" и "еБилтен активности" (електронски билтен активности).

Контакт мејл "Кучевачког информатора" и "еБилтена активности" (као и "Кучевачких новина"): kucevacke.novine@gmail.com

Поштовани суграђани, хвала на указаном поверењу. Ту смо због Вас - ВАШЕ "КУЧЕВАЧКЕ НОВИНЕ" и сада "КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР" и "еБилтен активности".


 (c) Copyright 2000 - 2010 StanCo IST , IST Grupa. Sva prava zadrzana. , RS Domeni