ДОДЕЉЕНА СРЕДСТВА ЗА ИЗВЕСТИЦИОНО ОДРЖАВАЊЕ ОСНОВНЕ ШКОЛЕ У РАБРОВУ (22.04.2019)

Posted by Kučevo (administrator) on 24-04-2019
еБилтен активности 2019 >>

Министар за државну управу и локалну самоуправу Бранко Ружић потписао је 22.04.2019. године уговоре са 63 градоначелника и председника општина о додели укупно 490 милиона динара за реализацију 77 пројеката, који се односе на изградњу инфраструктуре, увођење е-управе или организацију културних, туристичких и спортских манифестација на локалу, као и за превенцију од елементраних непогода.

Ружић је истакао да су средства у Фонду за локал ове године за 50 одсто већа него у 2018. години и оценио да ће одобрени пројекти допринети развоју општина и градова и добробити грађана. (http://mduls.gov.rs/saopstenja/ruzic-za-projekte-lokalnih-samouprava-pola-milijarde-dinara/)

 

Председник Oпштине Кучево Владимир Стојановић потписао је 22. априла 2019. године у Влади Републике Србије Уговор о коришћењу средстава из Буџетског фонда за програм локалне самоуправе са министром за државну управу и локалну самоуправу Бранком Ружићем којим је предвиђено да се за пројекат Инвестиционо одржавање објекта Основне школе „Милутин Миланковић“ Раброво  из  Фонда за локал (Буџетског фонда за програм локалне самоуправе) издвоји 8,5 милиона динара. Потписивању су присуствовали и чланови Општинског већа Општине Кучево Сања Вукојевић и Зоран Кузмановић. Рок за  реализацију пројектних активности је 31. децембар 2019. године.

 

Last changed: 02-08-2019 at 09:33

Back

Билтен за информисање грађана општине Кучево "Кучевачке новине" је једини локални штампани информатор на територији општине Кучево. Основан је и постоји од децембра 2011. године. До децембра 2018. године изашло је укупно 30 бројева.

Због великог интересовања наших суграђана, али и шире јавности, локална самоуправа ће убудуће поједине активности (прилоге) објављивати (и) на веб-сајту Општине Кучево (http://www.kucevo.rs/), и то на веб-страници "еБилтен активности" (која се налази у менију "КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР").


Поштовани суграђани, хвала на указаном поверењу. Ту смо због Вас - ВАШ "КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР" и "еБилтен активности".

Контакт имејл "Кучевачког информатора" и "еБилтена активности" (као и "Кучевачких новина") је: kucevacke.novine@gmail.com


Контакт мејл приређивача и администратора веб "Кучевачког информатора", веб "еБилтена активности", као и штампаног билтена "Кучевачких новина": kucevacke.novine@gmail.com

Билтен за информисање грађана општине Кучево "Кучевачке новине". Основан и прво издање: децембар 2011. године. Задње издање: број 30, децембар 2018. године.


 (c) Copyright 2000 - 2010 StanCo IST , IST Grupa. Sva prava zadrzana. , RS Domeni