AСФАЛТИРАНА УЛИЦА У МАЛОЈ БРЕСНИЦИ

Posted by Kučevo (administrator) on 16-07-2019
еБилтен активности 2019 >>

Асфалтирана је улица у Малој Бресници у дужини од 200 метaра.

Како би се подизао квалитет путне инфраструктуре по насељима, 27. јуна 2019. године у Малој Бресници је асфалтирана једна улица у дужини од 200 метара у ширини од 2,5 метара. Средства за наведено асфалтирање су обезбеђена од стране Министарства привреде Републике Србије уз подршку локалне самоуправе.

 

Last changed: 16-07-2019 at 11:41

Back

Билтен за информисање грађана општине Кучево "Кучевачке новине" је једини локални штампани информатор на територији општине Кучево. Основан је и постоји од децембра 2011. године. До децембра 2018. године изашло је укупно 30 бројева.

Због великог интересовања наших суграђана, али и шире јавности, локална самоуправа ће убудуће поједине активности (прилоге) објављивати (и) на веб-сајту Општине Кучево (http://www.kucevo.rs/), и то на веб-страници "еБилтен активности" (која се налази у менију "КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР").


Поштовани суграђани, хвала на указаном поверењу. Ту смо због Вас - ВАШ "КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР" и "еБилтен активности".

Контакт имејл "Кучевачког информатора" и "еБилтена активности" (као и "Кучевачких новина") је: kucevacke.novine@gmail.com


Контакт мејл приређивача и администратора веб "Кучевачког информатора", веб "еБилтена активности", као и штампаног билтена "Кучевачких новина": kucevacke.novine@gmail.com

Билтен за информисање грађана општине Кучево "Кучевачке новине". Основан и прво издање: децембар 2011. године. Задње издање: број 30, децембар 2018. године.


 (c) Copyright 2000 - 2010 StanCo IST , IST Grupa. Sva prava zadrzana. , RS Domeni