АСФАЛТИРАН ПУТ КА ВИДИКОВЦУ НА ЈЕЛЕНОЈ СТЕНИ У КУЧЕВУ

Posted by Kučevo (administrator) on 05-10-2020
еБилтен активности 2020 >>

Један од најлепших погледа (панорама) на градско насеље Кучево је свакако са видиковца на Јеленој стени.

Како је квалитетна инфраструктура предуслов успеха у туризму, али и за излетнички туризам (викенд) наших суграђана, јуче је асфалтиран пут ка видиковцу на Јеленој стени у дужини од 974 метара. Пут је ширине 2,5 метара. Радове је изводило Предузеће за путеве „Пожаревац“ из Пожаревца.

Радови на асфалтирању улица/путева на територији општине Кучево се изводе у оквиру пројекта који финансира Министарство привреде. Вредност укупног пројекта који финансира Министарство привреде је 71 милион динара са ПДВ-ом (ПДВ покрива локална самоуправа).

Пројектом који финансира Министарство, уз подршку локалне самоуправе, обухваћено је: 1) асфалтирање четири улице у градском насељу Кучево (улице: Велимира Дамњановића, Косовска, Трг Вељка Дугошевића и Ослобођења), 2) асфалтирање једне улице (пута) у Волуји, 3) асфалтирање пута у Кучеву према видиковцу на Јеленој стени (засеок Бајнатовац), 4) и асфалтирање последње деонице пута Раденка (општина Кучево) – Кривача (општина Голубац).

 

Last changed: 05-10-2020 at 08:58

Back

 


Због великог интересовања наших суграђана, као и шире јавности, а због већих предности дигиталне објаве у односу на штампану објаву (лако и брзо претраживање, актуелна објава у реалном и у било ком времену, неограничена објава у тексту и сликама, већа доступност и видљивост, могућност исправке и ажурирања, остваривање принципа економичности и ефикасности, и слично), штампано издање билтена "Кучевачке новине" (основано децембра 2011. године) је од 2019. године престало са радом и убудуће реализоване (и остале) активности од тог времена објављујемо електронским (дигиталним) путем на веб-страници "еБилтен активности" која се налази на веб-презентацији (веб-стајту) Општине Кучево www.kucevo.rs у оквиру менија "КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР".
"Кучевачки информатор" је шири појам (ширег спектра) који обухвата више веб-страница са различитим информацијама које могу користити грађанима и широј јавности, као што су: презентација општине (са и без слика), подаци о насељима, месним заједницама, месним канцеларијама, катастарским општинама, црквама и црквеним општинама, броју становника, манифестацијама, школама и предшколским установама, удружењима и савезима грађана, историји, природним ресурсима, потенцијалима, географском положају општине, туристички потенцијали, отворени подаци, видео галерија, корисни линкови (веб-странице и веб-сајтови), и тако даље.


Поштовани суграђани, хвала на указаном поверењу. Ту смо због Вас - ВАШ "КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР" и "еБилтен активности".

Контакт имејл "Кучевачког информатора" и "еБилтена активности" (као и "Кучевачких новина") је: kucevacke.novine@gmail.com


Контакт мејл приређивача и администратора веб "Кучевачког информатора", веб "еБилтена активности", као и штампаног билтена "Кучевачких новина": kucevacke.novine@gmail.com

Билтен за информисање грађана општине Кучево "Кучевачке новине". Основан и прво издање: децембар 2011. године. Задње издање: број 30, децембар 2018. године.


 (c) Copyright 2000 - 2010 StanCo IST , IST Grupa. Sva prava zadrzana. , RS Domeni