АКО НЕ МОЖЕ ЧИТАЛАЦ КЊИЗИ, ОНДА ЋЕ КЊИГА ЧИТАОЦУ

Posted by Kučevo (administrator) on 01-10-2020
еБилтен активности 2020 >>

 

  • Кучево, 1. октобар 2020. године, четвртак

Поводом Међународног дана старих (1. октобар) и месеца књиге, Библиотека „Никола Сикимић Максим“ покреће акцију за старије становнике oпштине Кучево. Позивом на 012/850-467 сви старији од 65 година моћи ће да се бесплатно учлане у библиотеку, распитају се за наслове који их интересују и поруче књигу, а волонтери ће књигу донети на кућну адресу.

Старији суграђани годинама уназад имају право на бесплатно учлањење, али због тежег приступа библиотеци, а и због актуелне епидемиолошке ситуације, сам долазак по књиге је отежан, нарочито за становнике удаљених села oпштине Кучево. Библиотека „Никола Сикимић Максим“ има за дугорочни циљ да сваки потенцијални корисник има могућност да књиге дођу до њега уколико он не може до књига. Овом скромном иницијативом остварење тог циља се тек помало назире.

Акција ће трајати током читавог октобра.

Last changed: 01-10-2020 at 10:35

Back

 


Због великог интересовања наших суграђана, као и шире јавности, а због већих предности дигиталне објаве у односу на штампану објаву (лако и брзо претраживање, актуелна објава у реалном и у било ком времену, неограничена објава у тексту и сликама, већа доступност и видљивост, могућност исправке и ажурирања, остваривање принципа економичности и ефикасности, и слично), штампано издање билтена "Кучевачке новине" (основано децембра 2011. године) је од 2019. године престало са радом и убудуће реализоване (и остале) активности од тог времена објављујемо електронским (дигиталним) путем на веб-страници "еБилтен активности" која се налази на веб-презентацији (веб-стајту) Општине Кучево www.kucevo.rs у оквиру менија "КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР".
"Кучевачки информатор" је шири појам (ширег спектра) који обухвата више веб-страница са различитим информацијама које могу користити грађанима и широј јавности, као што су: презентација општине (са и без слика), подаци о насељима, месним заједницама, месним канцеларијама, катастарским општинама, црквама и црквеним општинама, броју становника, манифестацијама, школама и предшколским установама, удружењима и савезима грађана, историји, природним ресурсима, потенцијалима, географском положају општине, туристички потенцијали, отворени подаци, видео галерија, корисни линкови (веб-странице и веб-сајтови), и тако даље.


Поштовани суграђани, хвала на указаном поверењу. Ту смо због Вас - ВАШ "КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР" и "еБилтен активности".

Контакт имејл "Кучевачког информатора" и "еБилтена активности" (као и "Кучевачких новина") је: kucevacke.novine@gmail.com


Контакт мејл приређивача и администратора веб "Кучевачког информатора", веб "еБилтена активности", као и штампаног билтена "Кучевачких новина": kucevacke.novine@gmail.com

Билтен за информисање грађана општине Кучево "Кучевачке новине". Основан и прво издање: децембар 2011. године. Задње издање: број 30, децембар 2018. године.


 (c) Copyright 2000 - 2010 StanCo IST , IST Grupa. Sva prava zadrzana. , RS Domeni