86. МЕЂУНАРОДНИ ПОЉОПРИВРЕДНИ САЈАМ У НОВОМ САДУ

Posted by Kučevo (administrator) on 20-05-2019
КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР >>

Као и претходних година, и ове године је локална самоуправа општине Кучево у сарадњи са Одсеком за пољопривреду при Општини Кучево организовала бесплатан одлазак наших пољопривредника на 86. Међународни пољопривредни сајам у Новом Саду који је трајао од 11. до 17. маја 2019. године. Одлазак је био организован са два аутобуса 16. маја 2019. године.

Наши пољопривредници су на овај начин били у могућности да се упознају са најновијим трендовима и техничким и технолошким достигунићима из области пољопривреде (у аграру), са излагачима органске хране, применама науке у пољопривреди, пољопривредном механизацијом, богатством домаћег генофонда, храном са ознаком географског порекла, са услугама и производима других земаља, али и да уживају у осталим пратећим програмима и упознају значајне актере агробизниса и представнике привредних грана које се наслањају на пољопривреду у овом делу Европе и 60 земаља са свих континената.

НОВОСАДСКИ САЈАМ  (https://www.sajam.net/sr/kalendar/prolecni-sajmovi-2019/86-medjunarodni-poljoprivredni-sajam): „На највећој и најзначајнијој смотри аграра у централној и југоисточној Европи, најактуелније теме из области аграра обрађују се кроз стручне скупове, округле столове, едукације и презентације, са посебним освртом на унапређење знања и примере добре праксе. Пословна окупљања, подразумевају и сусрете са привредним, научним и политичким делегацијама, али и директне састанке привредника из целог света на Међународним пословним сусретима АгроБ2Б.

Модерним концептом подстиче међудржавну и привредну сарадњу, интегрише унапређење знања, производње и развој науке. Уз то промовише значај иновација и представља синтезу искуства и достигнућа у српској пољопривреди, снажна је подршка привреди Србије, а његов допринос и значај мери се успесима излагача које остварују под кровом Новосадског сајма.

 

Last changed: 30-05-2019 at 09:30

Back

Билтен за информисање грађана општине Кучево "Кучевачке новине" је једини локални штампани информатор на територији општине Кучево. Основан је и постоји од децембра 2011. године.

Због великог интересовања наших суграђана, али и шире јавности, локална самоуправа ће поједине активности, дешавања, инфо и обавештења (прилоге) објављивати убудуће и путем сајта Општине Кучево (kucevo.rs) у менију "КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР", а поједине видео прилоге у подменију "ВИДЕО ГАЛЕРИЈА".

Контакт особа: уредник / приређивач, дизајн, прелом, графичка обрада, припрема, администратор, медијски сарадник... - ДАНЧЕ.

Мејл на који нам можете писати и слати материјал је: kucevacke.novine@gmail.com

Информатор и билтен по Вашој мери. Поштовани суграђани, хвала Вам на указаном поверењу. Ту смо због Вас - Ваш "КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР" и "КУЧЕВАЧКЕ НОВИНЕ".

Билтен за информисање грађана општине Кучево "Кучевачке новине" је једини локални штампани информатор на територији општине Кучево. Основан је и постоји од децембра 2011. године.

Због великог интересовања наших суграђана, али и шире јавности, поједине активности, дешавања, инфо и обавештења (прилоге) објављиваћемо убудуће и путем сајта Општине Кучево (kucevo.rs) у посебно за то креираном менију "КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР", а поједине видео презентације у подменију "ВИДЕО ГАЛЕРИЈА".

Контакт особа "Кучевачких новина" и "Кучевачког информатора": уредник, приређивач, дизајн, прелом, графичка обрада, администратор, медијски сарадник... - ДАНЧЕ.

Мејл на који нам можете писати, предлагати и слати материјал је: kucevacke.novine@gmail.com

Поштовани суграђани, хвала Вам на указаном поверењу. Ту смо због Вас - ВАШЕ "КУЧЕВАЧКЕ НОВИНЕ" и "КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР".


 (c) Copyright 2000 - 2010 StanCo IST , IST Grupa. Sva prava zadrzana. , RS Domeni