86. МЕЂУНАРОДНИ ПОЉОПРИВРЕДНИ САЈАМ У НОВОМ САДУ

Posted by Kučevo (administrator) on 20-05-2019
еБилтен активности 2019 >>

Као и претходних година, и ове године је локална самоуправа општине Кучево у сарадњи са Одсеком за пољопривреду при Општини Кучево организовала бесплатан одлазак наших пољопривредника на 86. Међународни пољопривредни сајам у Новом Саду који је трајао од 11. до 17. маја 2019. године. Одлазак је био организован са два аутобуса 16. маја 2019. године.

Наши пољопривредници су на овај начин били у могућности да се упознају са најновијим трендовима и техничким и технолошким достигунићима из области пољопривреде (у аграру), са излагачима органске хране, применама науке у пољопривреди, пољопривредном механизацијом, богатством домаћег генофонда, храном са ознаком географског порекла, са услугама и производима других земаља, али и да уживају у осталим пратећим програмима и упознају значајне актере агробизниса и представнике привредних грана које се наслањају на пољопривреду у овом делу Европе и 60 земаља са свих континената.

НОВОСАДСКИ САЈАМ  (https://www.sajam.net/sr/kalendar/prolecni-sajmovi-2019/86-medjunarodni-poljoprivredni-sajam): „На највећој и најзначајнијој смотри аграра у централној и југоисточној Европи, најактуелније теме из области аграра обрађују се кроз стручне скупове, округле столове, едукације и презентације, са посебним освртом на унапређење знања и примере добре праксе. Пословна окупљања, подразумевају и сусрете са привредним, научним и политичким делегацијама, али и директне састанке привредника из целог света на Међународним пословним сусретима АгроБ2Б.

Модерним концептом подстиче међудржавну и привредну сарадњу, интегрише унапређење знања, производње и развој науке. Уз то промовише значај иновација и представља синтезу искуства и достигнућа у српској пољопривреди, снажна је подршка привреди Србије, а његов допринос и значај мери се успесима излагача које остварују под кровом Новосадског сајма.

 

Last changed: 30-05-2019 at 09:30

Back

Билтен за информисање грађана општине Кучево "Кучевачке новине" је једини локални штампани информатор на територији општине Кучево. Основан је и постоји од децембра 2011. године.

Због великог интересовања наших суграђана, али и шире јавности, локална самоуправа ће поједине активности, дешавања, инфо и обавештења (прилоге) објављивати убудуће и путем сајта Општине Кучево (kucevo.rs) у менију "КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР", а поједине видео прилоге у подменију "ВИДЕО ГАЛЕРИЈА".

Мејл на који нам можете писати и слати материјал је: kucevacke.novine@gmail.com

Информатор и билтен по Вашој мери. Поштовани суграђани, хвала Вам на указаном поверењу. Ту смо због Вас - Ваш "КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР" и "КУЧЕВАЧКЕ НОВИНЕ".

Билтен за информисање грађана општине Кучево "Кучевачке новине" је једини локални штампани информатор на територији општине Кучево. Основан је (прво издање) децембра 2011. године.

Због великог интересовања наших суграђана и шире јавности за реализоване и планиране активности локалне самоуправе, као и због већих предности дигиталне објаве у односу на штампану објаву, убудуће поједине реализоване и планиране активности, обавештења, дешавања, информације, анализе, видео прилоге и друге занимљиве текстуалне и сликовне податке и информације објављиваћемо (и) путем сајта Општине Кучево (kucevo.rs) на посебно за то креираној страници "КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР" и "еБилтен активности" (електронски билтен активности).

Контакт мејл "Кучевачког информатора" и "еБилтена активности" (као и "Кучевачких новина"): kucevacke.novine@gmail.com

Поштовани суграђани, хвала на указаном поверењу. Ту смо због Вас - ВАШЕ "КУЧЕВАЧКЕ НОВИНЕ" и сада "КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР" и "еБилтен активности".

".


 (c) Copyright 2000 - 2010 StanCo IST , IST Grupa. Sva prava zadrzana. , RS Domeni