веб-страница COVID-19 Општине Кучево - све на једном месту о коронавирусу

веб-страница COVID-19 Републике Србије https://covid19.rs/

КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР    

ИНФОРМАТОР ЛОКАЛНЕ САМОУПРАВЕ

електронски билтен за информисање грађана општине Кучево о активностима локалне самоуправе у 2020. години

Invest in Kucevo ИНВЕСТИРАЈТЕ У КУЧЕВО

Invest in Kučevo Investieren Sie in Kučevo Investissez à Kučevo Investi in Kučevo Investește în Kučevo ПРЕЗЕНТАЦИЈА ПОТЕНЦИЈАЛА ЗА ИНВЕСТИРАЊЕ У КУЧЕВО

БУЏЕТ

ИНФОРМАТОР О БУЏЕТУ

ПЛАНОВИ У ИЗРАДИ


БАНЕРИ / ЛИНКОВИ

Контакт мејл за администратора сајта је: kucevacke.novine@gmail.com


БУЏЕТ ОПШТИНЕ КУЧЕВО

2, administrator

ВЕБ-СТРАНИЦА "COVID-19" НА САЈТУ ОПШТИНЕ КУЧЕВО НАМЕЊЕНА КОРОНАВИРУСУ

24-07-2020, 11:40

Поштовани суграђани, поводом пандемије и епидемије изазване вирусом корона "COVID-19" (КОВИД-19), Влада Републике Србије, њена министарства и локална самоуправа (Општина Кучево, Кризни штаб општине Кучево, Дом здравља Кучево, Центар за социјални рад за општину Кучево са Установом за одрасле и старије "Кучево" Кучево...) у складу са тиме доносе низ мера која се односе на спречавање ширења, сузбијање и смањење ризика од заразне болести COVID-19 изазване вирусом SARS-CoV-2 и дају низ саопштења/обавештења ради информисања грађана. Како бисмо Вам олакшали, направили смо посебну веб-страницу на сајту Општине Кучево под називом "COVID-19" путем које се можете на једном месту информисати о актуелним мерама, упутствима, упозорењима, контактима, обавештењима, саопштењима, вестима, прилозима, линковима, извештајима о стању заражених/умрлих/тестираних, и још много тога везано за актуелну ситуацију проузроковану коронавирусом "COVID-19". Страница "COVID-19" се налази у главном (почетном) менију сајта Општине Кучево (http://www.kucevo.rs/) (за сада одмах до "ВЕСТИ"), а можете је отворити и путем веб-адресе, тј. линка: http://www.kucevo.rs/covid-19.php, или кликом на банер:

Потребна је апсолутна дисциплина сваког од нас појединачно. Надамо се да ће сви поштовати мере које се доносе, а превасходно: ношење заштитне маске, држање растојања од друге особе од најмање метар и по до два (држање дистанце), редовно прање (дезинфекција) руку, и да се не окупљамо. Ако свако од нас носи маске, одговорно се понаша, држи дистанцу, на тај начин штитићемо и себе и људе око себе.

Будимо одговорни!

ОБАВЕШТЕЊЕ (ИЗВЕШТАЈ) ШТАБA ЗА ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ ОПШТИНЕ КУЧЕВО

22-07-2020, 19:19

Обавештење о раду цистерном на прању и  дезинфекцији улица и јавних површина раствором натријум-хипохлорита и распореду превоза дезинфекциног средства грађанству за употребу у домаћинтствима по месним заједницама.

НАРЕДБА ЗА ПОШТОВАЊЕ МЕРА ПРЕВЕНЦИЈЕ ОД КОРОНАВИРУСА - ДОПУНA

22-07-2020, 12:31

Штаб за ванредне ситуације општине Кучево je на својој седници одржаној дана 22.07.2020. године донео низ мера које се односе на спречавање ширења, сузбијања и смањења ризика од заразне болести COVID-19 изазване вирусом SARS-CoV-2.

ПОДЕЉЕНИ ТАБЛЕТ-РАЧУНАРИ НАЈБОЉИМ ЂАЦИМА ШКОЛСКЕ 2019/2020.

22-07-2020, 12:09

Данас су подељени таблет-рачунари ђацима генерације и носиоцима Вукове дипломе на територији општине Кучево.

НАРЕДБА ЗА ПОШТОВАЊЕ МЕРА ПРЕВЕНЦИЈЕ ОД КОРОНАВИРУСА

20-07-2020, 12:36

Штаб за ванредне ситуације општине Кучево je на својој седници одржаној дана 20.07.2020. године донео низ мера које се односе на спречавање ширења, сузбијања и смањења ризика од заразне болести COVID-19 изазване вирусом SARS-CoV-2.

АПЕЛ ЗА ПОШТОВАЊЕ МЕРА ПРЕВЕНЦИЈЕ ОД КОРОНАВИРУСА

20-07-2020, 12:08

Штаб за ванредне ситуације општине Кучево, и сам председник Општине Кучево Владимир Стојановић, упућује апел грађанима и привредницима за поштовање мера превенције од коронавируса.

ПЛАН ПРИМЕНЕ МЕРА ЗА СПРЕЧАВАЊЕ ЕПИДЕМИЈЕ

2, administrator

На основу Одлуке о организацији Општинске управе Општине Кучево и Правилника о превентивним мерама за безбедан и здрав рад за спречавање појаве и ширења епидемије заразне болести, начелник Општинске управе дана 16.07.2020. године доноси "План примене мера за спречавање појаве и ширења епидемије заразне болести у Општинској управи Кучево". План примене мера можете погледати на веб-страници "COVID-19" (на крају странице) веб-сајта Општине Кучево или кликом на овом веб-линку: "План примене мера за спречавање појаве ширења епидемије заразне болести у Општинској управи Кучево (16.07.2020)".


ОД 17. ЈУЛА 2020. (ДАНАС) СТУПИЛА НА СНАГУ ОБАВЕЗНА МЕРА НА ЦЕЛОЈ ТЕРИТОРИЈИ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ БЕЗ ИЗУЗЕТАКА: НОШЕЊЕ ЗАШТИТНЕ МАСКЕ У СВИМ ЗАТВОРЕНИМ ПРОСТОРИМА И ОТВОРЕНИМ ПРОСТОРИМА НА МЕСТИМА НА КОЈИМА НИЈЕ МОГУЋЕ ОБЕЗБЕДИТИ РАСТОЈАЊЕ ОД ЈЕДНОГ И ПО МЕТРА, КАО И ЗАБРАНА ОКУПЉАЊА НА ЈАВНИМ МЕСТИМА У ЗАТВОРЕНОМ И ОТВОРЕНОМ ПРОСТОРУ ЗА ВИШЕ ОД 10 ЉУДИ.

Више о новим мерама погледајте: 1) https://www.srbija.gov.rs/vest/478429/od-sutra-na-snazi-nove-mere-u-borbi-protiv-koronavirusa.php, 2) https://www.srbija.gov.rs/vest/478144/ostrije-mere-u-borbi-protiv-covid-19-od-17-jula.php

ОБАВЕШТЕЊЕ ЛОКАЛНЕ ПОРЕСКЕ АДМИНИСТРАЦИЈЕ

2, administrator

Обавештавају се сва правна лица и предузетници, да је рок за подношење пореске пријаве са подацима од значаја за утврђивање накнаде за заштиту и унапређење животне средине до 31. јула 2020. године.

Пријава са подацима од значаја за утврђивање накнаде коју обвезник накнаде за заштиту и унапређивање животне средине подноси органу јединице локалне самоуправе, подноси се на Обрасцу 1, који је саставни део Правилника о изгледу, садржини и начину достављања пријаве са подацима од значаја за утврђивање накнаде коју је обвезник накнаде за заштиту и унапређивање животне средине дужан да поднесе органу јединице локалне самоуправе.

Линк веб-странице Локалне пореске администрације Општине Кучево: http://www.kucevo.rs/servis-gradana/lokalna-poreska-administracija-lpa.php

ВЕБ-СТРАНИЦА "COVID-19" НА САЈТУ ОПШТИНЕ КУЧЕВО НАМЕЊЕНА КОРОНАВИРУСУ

02-07-2020, 09:45

Поштовани суграђани, поводом пандемије и епидемије изазване вирусом корона "COVID-19" (КОВИД-19), а Влада Републике Србије и њена министарства и Општина Кучево у складу са тиме доносе низ мера које се односе на спречавање ширења, сузбијање и смањење ризика од заразне болести COVID-19 изазване вирусом SARS-CoV-2, направили смо посебну веб-страницу на сајту Општине Кучево под називом "COVID-19" путем које се можете на једном месту информисати о актуелним мерама, упутствима, упозорењима, контактима, обавештењима, вестима, линковима, и још много тога, Републике Србије и Општине Кучево везано за актуелну ситуацију проузроковану коронавирусом "COVID-19". Страница "COVID-19" се налази у главном (почетном) менију сајта Општине Кучево (http://www.kucevo.rs/) (за сада одмах до "ВЕСТИ"), а можете је отворити и путем веб-адресе, тј. линка: http://www.kucevo.rs/covid-19.php, или кликом на банер:

ЛИНКОВИ

Prostorni plan


КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР

ИНФОРМАТОР ЛОКАЛНЕ САМОУПРАВЕИнформатор по вашој мери

Invest in Kucevo ИНВЕСТИРАЈТЕ У КУЧЕВО

Invest in Kučevo Investieren Sie in Kučevo Investissez à Kučevo Investi in Kučevo Investește în Kučevo


 (c) Copyright 2000 - 2010 StanCo IST , IST Grupa. Sva prava zadrzana. , RS Domeni